Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 130
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Potpuno iskrena

Ispovijest bivše ovisnice o seksu: Ni pet puta dnevno nije mi bilo dovoljno

Rebecca Barker
Foto: Screenshot
02.05.2018.
u 18:15

Rebecca Barker izliječila je ovisnost zbog koje joj se raspala veza, a sada je javno progovorila kako je bilo živjeti s njome

Bivša ovisnica o seksu, majka troje djece Rebecca Barker iz engleskog Tadcastera javno je progovorila o ovisnosti koja joj je gotovo uništila život.

U ispovijesti za BBC priznala je kako joj ni pet puta dnevno nije bilo dovoljno da zadovolji svoju želju za spolnim odnosima.

– Bila je to doslovno prva stvar na koju bih ujutro pomislila kada bih se probudila, jednostavno nisam mogla ne razmišljati o tome – priznala je ona.

Kaže kako je sve počelo 2012. godine nakon što je rodila svoje treće dijete. Prvo je pala u tešku depresiju, a nakon toga je počela ovisnost o seksu.

Njezin tadašnji partner u početku je to prihvatio jer mu je laskalo da toliko želi seks s njim, no nakon nekoliko mjeseci postao je sumnjičav.

– Pomislio je da ga varam pa zato želim stalno seks jer sam osjećala krivnju. Nije bilo tako, ali ja si nisam mogla pomoći. I kada smo se seksali, pet minuta bila bih dobro i onda bi me ponovno uhvatila želja – priča ova 37-godišnjakinja. U studenome 2014. partneru je rekla kako ''treba stanku'' te se preselila kod majke, a njihova veza brzo je nakon toga pukla.

– Tada sam dobivala psihijatrijsku pomoć, no nikada mi nije rečeno gdje bih mogla dobiti podršku – dodala je.

Kako bi se riješila ovisnosti, napravila je mnoge promjene u životu i načinu života, preselila se u Francusku i promijenila posao, a to joj je pomoglo da se napokon riješi depresije, ali i svoje ovisnosti.

Ključne riječi

Komentara 22

Avatar mileudarcina 1
mileudarcina 1
22:24 02.05.2018.

Di si 91 bila sunce li ti žarko.

KA
kajinx
20:01 02.05.2018.

Kako to da ja nisam naletio na nešto ovako?

Avatar PLEN_KI_MOON
PLEN_KI_MOON
19:12 02.05.2018.

Fakat je šteta za muški rod nešto tako liječit!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije