Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
moderna gospođa

Iris Apfel u MAC-u dobiva vlastitu liniju dekorativne kozmetike

Iris Apfel za Mac (1)
Mac Cosmetics
20.12.2011.
u 14:27

Američka modna ikona, devedesetogodišnja Iris Apfel poznata je kao glasna kritičarka modnih trendova. No, jednom se priklonila – upravo je ona novo lice kozmetike MAC

Jedan od direktora kozmetičkog brenda MAC James Gager jednom je izjavio da MAC voli surađivati s ljudima "koje nitko drugi nikad ne bi angažirao". Najbolji primjer – MAC-ovo novo lice, Iris Apfel.

Linija s imenom ove poslovne žene i modne ikone dolazi u MAC-ove trgovine 5. siječnja, a nastavak je na kolekciju još jedne ekscentrične "fashionistice" – Daphne Guiness. Puna linija sastoji se od pet ruževa, olovki za usne i sjenila za oči. Sadrži i maskare, puder i tri boje laka za nokte – žarkoplavi, fuksiju i neutralnu nijansu.


Ključne riječi

Komentara 1

UD
Utjerivać dobroga
14:47 20.12.2011.

Lijepa i feš, dobro držeća teta...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije