Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izašla lista najpopularnijih

Imena za pse: Maza i Mali su out, a in su Čarli, Maks, Bela i Luna!

24.10.2019.
u 13:29

Jedan od pet pasa prošle godine dobio ime po liku iz nekog filma pa su tako neka od popularnih imena bila Jarvis, Loki i Harley

Biranje imena psa je bitna odluka koju morate donijeti jer će vaš životinjski prijatelj provesti velik dio života s vama. Kada birate imena valja obratiti pozornost na izgled, osobine i ponašanje vašeg psa. Loše bi ime moglo dovesti do neugodnosti prilikom šetnje u parku, zato odaberite pametno. Metro je objavio popis najpopularnijih imena pasa za 2020. godinu. Iz Metroa pišu da je jedan od pet pasa prošle godine dobio ime po liku iz nekog filma pa su tako neka od popularnih imena bila Jarvis, Loki i Harley. Još jedno ime koje je bilo popularno je Luke, s obzirom na to da je pušten još jedan film Star Warsa. Ne smijemo zaboraviti ni na imena Elsa i Coco. 

U svojem popisu dali su 10 imena za pse koja će biti popularna 2020. godine

1. Charlie

2. Loki

3. Harley

4. Elsa

5. Bella

6. Luke

7. Simba

8. Lady 

9. Millie

10. Maggie

Odlučili smo istražiti koja imena za pse biraju Hrvati i doznali da i Hrvati vole odabrati strano ime za svojeg vjernog pratitelja - psa.

Na svojoj web stranici Kućni Ljubimci TV navode kako su najpopularnija muška imena za pse: Čarli, Maks, Koko, Frenki, Oliver, Leo, Džek, Roki, Bo, Jack, dok su najpopularnija ženska imena: Luna, Bela, Dona, Lusi, Daisy, Loli, Megi, Stela, Pegy, Moli. 

Iz ovih popisa možemo vidjeti da i Hrvati vole odabrati strano ime za svojeg kućnog ljubimca i da je trend doveo do izbjegavanja običnih imena poput Maza i Mali. 

U videu pogledajte koliko se dobro muškarci razumiju u ženske beauty proizvode. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije