Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
za lijepu kosu

Imate problema s kosom? Mi imamo rješenja

kosa
Foto: Thinkstock
17.03.2014.
u 07:42

Šišanje je često jedino rješenje za ispucale i suhe krajeve kose, koji podsjećaju na žicu za ribanje.

Pramenovi su uočljiviji od osnovne boje kose

To je znak da ste pretjerali u broju izvučenih pramenova, kao i da su oni svjetliji i širi nego što je potrebno. Rješenje?! Razmislite o tome da se obojite u tamniju boju (ne brinite, s vremenom će probiti po koji pramen, a kompletan look će biti mnogo prirodniji). Također, zaboravite na izvlačenje pramenova barem tri mjeseca!

Vaša kosa je kao metla!

Šišanje je često jedino rješenje za ispucale i suhe krajeve kose, koji podsjećaju na žicu za ribanje. Ipak, dajte svojoj kosi još jednu šansu redovnom upotrebom regeneratora s dubinskim djelovanjem i primjenom hidratantnog pakunga jednom tjedno.

Kosa i ten su vam iste boje

Ukoliko su kosa i ten gotovo ujednačene nijanse, najbolje je da izvučete nekoliko tamnijih pramenova koji će kreirati fini kontrast i novi izgled.

Foto: pixabay

>>Provjerite koliko je zdrava vaša kosa!

>>Evo zašto žene sve češće imaju kratku kosu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije