Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 129
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nije mogla vjerovati

Imala seks za jednu noć pa je došla do šokantnog otkrića: ‘Moj dečko me prevario s istim muškarcem!’

Shutterstock
25.01.2024.
u 21:40

Ostala je zaprepaštena kada je pronašla fotografije na kojima su njen dečko i taj isti prijatelj - goli

Saznati da vam je partner bio nevjeran nešto je što nitko ne bi želio doživjeti, no jedna je žena bila zapanjena kada je saznala da su ona i njezin dečko varali jedno drugo - s istom osobom. Šokantno otkriće uslijedilo je kada je žena priznala da je spavala s prijateljem svog dečka, a zatim se počela pitati vara li je i njezin dečko pa je odlučila pregledati njegov telefon, piše Mirror

Međutim, ostala je zaprepaštena kada je pronašla fotografije na kojima su njen dečko i taj isti prijatelj - goli. Pitala se kakva bi to osoba bila s oboje i nije mogla vjerovati što se dogodilo. Anonimna 23-godišnjakinja objasnila je kako je godinu dana bila sa svojim 26-godišnjim dečkom prije nego što je upoznala njegovog prijatelja sa fakulteta.

VEZANI ČLANCI:

Znala je da je u "problemu" kada je prvi put vidjela prijatelja svog dečka jer je smatrala da je "prekrasan" i osjetila je "instantnu privlačnost". "Moj dečko je otvorio nekoliko piva, onda smo popili vino i on se brzo napio i nakon toga otišao u krevet. Prijatelj i ja smo upalili neki film, ali čim je počeo, on je krenuo flertati sa mnom. Na kraju smo se seksali posvuda - na sofi, podu i kuhinjskom stolu, sve dok je moj dečko spavao na katu", objasnila je.

Žena je tada tvrdila da je taj prijatelj uvijek koketirao s njom, ali bi njezin dečko uvijek bio prisutan tako da se nikad ništa nije dogodilo. U anonimnom pismu The Sun-ovoj Dear Deidre opisala je: "Ne znam je li to zato što imam grižnju savjesti, ali nešto me natjeralo da se zapitam gdje je moj dečko bio jedne noći. Kriomice sam pogledala njegov telefon i nisam bila spremna na ono što sam zatekla — gole slike njegovog prijatelja, neke mojeg dečka i na jednoj su bili zajedno."

 

Šokirana onim što je vidjela, zapitala se je li to karma što je spavala s obojicom ili je njezin dečko to namjestio i nagovorio ga na to. Savjet koji je dobila bio je da razgovara sa svojim dečkom i vidi što se događa i vidi mogu li jedno drugome oprostiti ili ne. 

Muškarac tvrdi: 'Ključ sretnog braka je redovito varanje žene'

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar ZLO
ZLO
01:34 26.01.2024.

Žurnalistička kvaliteta, nema što

KE
keka56
00:14 26.01.2024.

Opet promocija Sodome i Gomore.

Avatar Tombstone
Tombstone
02:41 26.01.2024.

To nije bil tvoj decko nego tvoja cura...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije