Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
podsjetnik na anđela čuvara

I one vole Guardian Yolo narukvice s porukom anđela

Anita Dujić i Jelena Veljača
Foto: John Pavlish
1/8
06.02.2015.
u 11:39

Isprepletene prijateljstvom,poslom i brigom za djecu dvije prijateljice Marina i Silvija udahnule su život anđelu i tako su nastale GUARDIAN YOLO

Narukvica je oduvijek omiljeni ukras ženske ruke i podsjetnik na ljubav, prijateljstvo i/ili dragu osobu.

Isprepletene prijateljstvom, poslom i brigom za djecu dvije prijateljice Marina i Silvija udahnule su život anđelu i tako su nastale GUARDIAN YOLO (YOU ONLY LIVE/LOVE ONCE) narukvice s porukom anđela.

One su više od modnog dodatka. GUARDIAN YOLO narukvice su podsjetnik na anđela čuvara koji postoji iako ga ne vidimo. On je tu, nosimo ga na ruci, a čuvamo u srcu.

GUARDIAN YOLO narukvice s porukom anđela je moguće personalizirati odabirom između velikog broja različitih boja svilenog ili satenskog konca, najfinijih japanskih perlica, te različitih vrsta privjesaka. Privjesci s likom anđela u srcu, anđela s krilima ili stiliziranog anđela oblikovani su u plemenitim metalima (srebru i zlatu) jer takva plemenitost ne zaslužuje ništa manje.

Foto: John Pavlish

Jelena Veljača i Anita Dujić Veljača osjetile su čari GUARDIAN YOLO narukvica s porukom anđela i fotografijama dočarale njihovu osobitost.

Priča o GUARDIAN YOLO narukvicama

... život anđela čuvara….GUARDIAN YOLO…. započeo je onog trenutka kada nas je dotaknuo za ruku izmamivši osmijeh na naša lica. Od prvog trenutka znale smo da će od tada stalno i uvijek biti s nama. Naš suputnik veselja, smiraja i poticaja. Vidjele smo ga i htjele smo da ga svi vide…. anđela u srcu…tako malenog, a opet tako snažnog.

GUARDIAN YOLO zasjao je prvo na našim rukama, ubrzo na rukama naših prijateljica, pa na rukama prijateljičinih prijateljica….. i tako se krug počeo širiti, ispričale su svoju priču Marina i Silvija.

Kakve narukvice su u ponudi možete pogledati na Facebook grupi.

>>VIDEO Velike i raskošne naušnice odlaze u povijest?

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije