Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
I oni lažu

I muškarci glume orgazam - kad im seksualni odnos traje predugo

seks
14.11.2010.
u 16:37

Dok muškarci kao najčešći razlog navode da je odnos trajao predugo ili to da su jednostavno htjeli da odnos završi, žene lažu da ne povrijede partnerove osjećaje

Istraživanje provedeno na više od 200 studenata pokazalo je da čak 25 posto muškaraca te polovica žena glume orgazam, javlja Daily Mail. Naime, i muškarci i žene htjeli su da se trenutačan odnos završi, pa su glumljenjem orgazma cijelu stvar malo "ubrzali", a nisu povrijedili partnerove osjećaje.

Smatra se da negdje između polovice i trećine žena glumi orgazme. No iako se dosad smatralo da muškarci to ne rade, upravo se to pokazalo netočnim. Istina je da je ženama orgazam mnogo lakše odglumiti nego muškarcima, no ni to nije nemoguće.

Muškarci koji su priznali da su barem jednom odglumili orgazam kao najčešći razlog navode ili da je seks trajao predugo ili to da su jednostavno htjeli da završi, dok žene kao najčešći razlog navode negativne posljedice kao što su partnerovi osjećaji.

Ključne riječi

Komentara 18

OB
-obrisani-
16:24 15.11.2010.

Predugo? Jedino ako je na djelu Viagra.

SI
sinaj
22:24 15.11.2010.

Uvijek je dobro rješenje vodit ljubav s nekim koga voliš pa ne moraš glumiti ništa, poštedi se čovjek puno nepotrebne teatrologije

ZH
zhgfrfz
21:42 15.11.2010.

alternativac može pomoć ,de i meni malo detaljnije pojasni hoće ženska da joj svršim u usta kako da odglumim???

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije