Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NUXE

Huile Prodigieuse...čarolija za božicu u vama

Mademoiselle Prodigeuse
Foto: PR FOTO
1/5
02.07.2014.
u 16:14

Mademoiselle Prodigieuse dražestan je lik nove kampanje za ovaj nezamjenjiv dodatak svakog ljeta, utjelovljen na bočicama suhog ulja.

Ljeto je stiglo, a nezamjenjivom ljetnom dodatku, legendarnom Huile Prodigieuse® Čudesnom suhom ulju dodijelili smo novi lik.

Nevjerojatno učinkovito, nezamjenjivo, jedinstveno... prava je zavist drugim markama. Već se osvojilo srca tisuća žena s više od 2 milijuna prodanih primjeraka u 2013. Često neuspješno kopirano, njegova nježna suha tekstura s čak 97.8% prirodnih sastojaka (klasična varijanta) te bogata vitaminom E, ne sadrži silikone, mineralna ulja niti sastojke životinjskog porijekla.

Sačinjeno od 6 dragocjenih biljnih ulja (makadamija, slatki badem, kamelija, lješnjak, gospina trava, borač) nezamjenjivo je u svojem svojstvu da nahrani, obnovi i učini kožu prekrasnom.

Zlatna „OR“ varijanta suhog ulja, namijenjena je svim božicama u nama... Zahvaljujući svojim izrazito nježnim bisernim perlama mineralnog porijekla, zlatno ulje povećava ljepotu kože u jednom potezu.

Njegove neponovljive mirisne note mirišu na sreću, ljetovanje i ženstvenost, s nježnošću pupoljaka cvijeta naranče, neodoljivim cvjetnim srcem ruža i ljiljana te veoma senzualnom bazom jantara i vanilije.

NUXE proizvode potražite u ljekarnama i specijaliziranim prodavaonicama.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije