Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Što mislite, je li pretjerao?

Htio se ispričati djevojci za svađu, ali s jednim poklonom je sve upropastio…

TWITTER/SULLIVANSTWEETS
29.09.2021.
u 11:36

Nije otkrio je li mu djevojka oprostila.

Jedan korisnik Twittera javno je podijelio svoj način ispričavanja djevojci za svađu, ali nije baš naišao na odobravanje - pogotovo ne od strane žena.

Jack Sullivan objavio je fotografiju na kojoj se vidi čokolada, buket cvijeća, pisamce, ali i tamponi - glavni razlog burne rasprave koju je izazvao među korisnicima.

Na papirić je napisao da joj je kupio cvijeće jer mu je žao, čokoladu jer ju voli, a tampone jer i dalje nije siguran zbog čega se uopće ispričava, ali pretpostavlja da bi djevojka trebala dobiti mjesečnicu kroz par dana pa je zato nervozna.

Foto: TWITTER/SULLIVANSTWEETS

Objava je postala viralna, ali rijetki su oni koji su je smatrali duhovitom. Mnogi kažu da je pismo uvredljivo i da se nadaju da mu djevojka nije oprostila, prenosi The Sun.

"Kako je bilo spavati na kauču, udobno?", provocirao je netko autora.

Taksist prevario Britance za 700 kuna i umjesto Vodica ih odveo u Zadar.

Dečko joj prigovarao zbog debelih nogu, no da je sada vidi sigurno bi požalio

1/12

Komentara 1

MO
montello
16:58 29.09.2021.

ne moras se ponizavat

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije