Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Hrvati na selu češće imaju pse od onih u gradovima

pas
Davor Javorović/Pixsell
15.01.2010.
u 19:15

Oko 35 posto hrvatskih građana ima psa za kućnog ljubimca.

Oko 35 posto hrvatskih građana za kućnog ljubimca ima – psa. Od toga broja 51 posto vlasnika pasa živi u naseljima do dvije tisuće stanovnika, a njih 18 posto u velikim gradovima.

To je pokazalo istraživanje GfK, provedeno na tisuću ispitanika, o trajnim dobrima u hrvatskim kućanstvima.

Ključne riječi

Komentara 5

OB
-obrisani-
22:28 15.01.2010.

Vi u Zagrebu imate pse kućne ljubimce, mi na selu imamo avlijanere.

OB
-obrisani-
08:32 16.01.2010.

mamo i mi avlijanera Bandića i njegovu svitu

OB
-obrisani-
19:01 21.01.2010.

Na selu pas cuva kucu, a koja mu je svrha u gradu osim sto sere po ulicama? U stambenim zgradama treba zabraniti drzanje bilo kakovih zivotinja i tocka. Koja je perverzija uskopljivanje zivotinja i drzati ih za jastuke. Koliko se hrane potrosi na te bespotrebne zivotinje dok po svijetu djeca umiru od gladi? Licemjerni Amerikanci brinu za planet, a unistavaju ga za svoje pohote.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije