Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Paris Fashion Week

H&M Studio: Savršen spoj visoke mode i pristupačnih komada

H&M Paris Show
Foto: H&M
1/22
27.02.2014.
u 09:35

Kolekcija će biti dostupna u 250 prodavaonica diljem svijeta i online od 4. rujna 2014. godine.

Jesensku modu koju je sinoć u Parizu predstavila švedska modna kuća H&M (a koju ste uživo mogli pratiti na našem portalu) možda je najbolje opisala Jessica Alba.

Glumica istančanog stila u modelima H&M Studija prepoznala je savršen spoj visoke mode i pristupačnih komada.

Foto: H&M

- Volim H&M! Način na koji se odijevam je da zajedno kombiniram različite stvari i volim kupovati u H&M – u, uvijek pronađem nešto novo, izjavila je Jessica Alba koja se s još 600-tinjak uzvanika odlično zabavila u pariškom Grand Palaisu koji je za H&M-ovu reviju pretvoren je u apstraktni gradski pejzaž s arhitektonskim grafičkim linijama i plakatima koji su definirali prostor.

Modu je začinio nastup HollySiz, a reviju su iz prvog reda pratile pjevačica Solange Knowles, Viktorijina anđelica Miranda Kerr i brojne druge poznate dame dok su se na pisti izmjenjivali najtraženiji modeli današnjice.

A što će se nositi?

Foto: H&M

Dominirala je kombinacija muškog i ženskog s uskim haljinama i drapiranim topićima koji se nose ispod muških blejzera, motorističkih i pilotskih jakni. Materijali su uključivali svileni krep, svileni saten, fini kašmir i baršun. Kaputi od umjetnog krzna dodanih tekstura u kolažu te detalji sa šljokicama i vezom s kamenčićima.

Kolekcija će biti dostupna u 250 prodavaonica diljem svijeta i online od 4. rujna 2014. godine. Problem je samo, tko će to dočekati?

>>Ulična moda u Milanu: Vidjeti i biti viđen glavna je mantra, a može li itko poentirati bolje od Talijanki?

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije