Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EPILOG

Hajdarhodžić tvrdi da je sada sretan jer ga je veza s Majom Vučić ometala

vučić maja
Arhiva Večernjeg lista
01.10.2009.
u 08:00

Tvrdi da ga je Maja onemogućavala da se bavi pametnijim temama i da je sada sam i sretan. Otkrio je i da vjeruje u brak, ali nije ga htio s Majom, te da se zbog njihove kćeri Gite jedno prema drugome odnose viteški.

Još prije dva mjeseca pjevačica Maja Vučić odselila se, poslije šest godina veze, od nevjenčanog supruga Igora Hajdarhodžića, a on je sada za Story prvi put progovorio o njihovoj vezi.

Tvrdi da ga je Maja onemogućavala da se bavi pametnijim temama i da je sada sam i sretan. Otkrio je i da vjeruje u brak, ali nije ga htio s Majom, te da se zbog njihove kćeri Gite jedno prema drugome odnose viteški. A upravo traže stan u blizini Igorova, koji će kupiti da u njemu žive Maja i Gita. No špica ove ispovijesti jest izjava da se on razočarao u ljubav i ako im ljubav nije bila idealna, da raskid jest.

Ključne riječi

Komentara 3

KA
Karla
10:00 01.10.2009.

Ovo što blebeće okolo zaista nije nimalo viteški! Nije Maji ni do koljena!

DO
doktorica
11:34 01.10.2009.

A šta je to pametno šta radi

MA
majazg
15:17 01.10.2009.

pametnije teme??? mislim da je Maji bio najbolji potez i osobni i karijere što ga je ostavila...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije