Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 162
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nikad ne bismo rekli

Grozno! Šokirala se koliko je prljavštine pronašla u svom vjenčanom prstenu!

Screenshot Facebook
23.08.2019.
u 14:44

Njen je prsten postao viralni hit, a onda je otkrila i kako ga oprati

Mama iz Australije je u Facebook grupi podijelila fotografiju prljavštine koja se nalazila na prstenu koji nosi svaki dan, a podijelila je i odličan trik kako očistiti vjenčani prsten bez ribanja, piše Metro. 

Foto: Screenshot Facebook

Do sada je prsten ribala svaki dan sa sapunom i četkicom, a sada ga je stavila u tekućinu za čišćenje. Ostala u šoku koliko je prljavštine ispalo iz njega. Ovo je samo podsjetnik da bi se nakit trebao čistiti što češće, posebno kada se radi o nakitu koji se nosi baš svaki dan.

Najvažnije je ne trljati nakit kako se ne bi uništio, a bilo kakvo sredstvo će napraviti svoje.

Pogledajte ljubavne savjete s Trešnjevačkog placa:

Ključne riječi

Komentara 1

CV
cvikcange
16:24 23.08.2019.

Hit? Jednaki odgovor i zaključak dobila bi od svih mojih/naših praprabaka (ocat, alufolija i sl.). Očito je sirotoj ovo i prvi prsten.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije