Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 136
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kolarin, Slano

Gosti biraju žele li riblja i mesna jela

Foto: Marina Borovac
1/3
06.07.2021.
u 10:35

U ovome obiteljskom restoranu menu je svojevrsna kombinacija lokalnog i internacionalnog

Dubrovnik smo ostavili iza sebe i iz Trstenog krenuli prema granici, u potrazi za restoranom.

Nakon nekoliko kilometara s glavne se ceste spuštamo u Slano, do rive na kojoj je restoran Kolarin. Prostrana terasa, ljubazna konobarica i brz odabir jela – dubrovački odrezak punjen šparogama, s blitvom i krumpirom kao prilogom (109 kuna).

U ovome obiteljskom restoranu menu je svojevrsna kombinacija lokalnog i internacionalnog pa gosti mogu birati između ribljih i mesnih jela ili se odlučiti za pizzu (najjeftinija, sa sirom i umakom od rajčice, stoji 48 kuna).

Tu su i juhe (najskuplja je riblja, 27 kuna), hladna i topla predjela (salata od hobotnice je 77 kuna, crni rižoto 78 kuna). Što se tiče slastica, ima tu sladoleda, palačinki, štrudle od jabuka..., a u ponudi je i dnevni kolač.

Za našeg posjeta bio je to ukusni kolač od mrkve (22 kune). Ponuda pića je standardna, cijene ne odudaraju od prosječnih cijena na Jadranu (kava je 10, sokovi 18, veliko pivo 25 kuna, litra stolnih vina 100 kuna).

Večernjakove zvjezdice

IZBOR I KVALITETA JELA (DO MAKS. 50 BODOVA): 45

IZBOR I PONUDA PIĆA (DO MAKS. 15 BODOVA): 12

POSLUGA I LJUBAZNOST (DO MAKS. 10 BODOVA): 10

DOJMOVI I PROSTOR (DO MAKS. 20 BODOVA): 18

UKUPNOST PONUDE (DO MAKS. 5 BODOVA): 4

UKUPNO: 89

Komentara 1

Avatar EtTore
EtTore
22:04 11.07.2021.

SEZONA propala!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije