Glavna zvijezda uskrsne košarice mora biti besprijekorna okusom i izgledom – uz ovaj recept to neće biti problem
Dobar savjet kako postići da vam se šunka ne odvaji od kruha tijekom pečenja jest da je prije zamatanja u tijesto premažete s malo umućenog jajeta u koje ste dodali i malo mlijeka.
Komentari 1
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.
Ove rolane lopatice ,šunke ili što god da je koje se prodaju po trgovačkim centrima za 25-30 kuna nemaju nikakve veze sa šunkom.To nije vidjelo ni paca ,dima niti sušenja.Nikakav način pripreme od loše namirnice ne može napraviti dobru namirnicu.Prava domaća šunka ili nešto što je blizu toga košta od 70 kuna na dalje ali vrijedi i jednom godišnje si to možemo priuštiti.Nju kako god pripremio bit će dobra.