Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 83
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
olimpijski pobjednik

Giovanni Cernogoraz novo zaštitno lice tvrtke Luxottica

Giovanni Cernogoraz
Foto: PR FOTO
1/3
31.03.2014.
u 14:04

Upravo zahvaljujući oštrom vidu i mirnoj ruci, Giovanni niže vrhunske sportske rezultate i zato nikada ne propušta redovite godišnje preglede vida.

Olimpijski pobjednik i dvostruki europski prvak u trapu Giovanni Cernogoraz novo je zaštitno lice tvrtke Luxottica, vodećeg dobavljača prvoklasnih, luksuznih i sportskih naočala.

Oči su najvažnije ljudsko osjetilo jer njima primamo 90% svih informacija iz okoline. Zahvaljujući njima možemo doživjeti neke od najdubljih emocija, kao i ostvariti nevjerojatne rezultate u brojnim profesijama.

Upravo zahvaljujući oštrom vidu i mirnoj ruci, Giovanni niže vrhunske sportske rezultate i zato nikada ne propušta redovite godišnje preglede vida.

- Ako želite ostati na tragu svojih želja, onda nikada nije prerano za preglede vida – jer kada dobro vidite svoj cilj, onda ga je i lakše ostvariti, bez obzira koliko ambiciozan bio', istaknuo je.

Foto: PR FOTO

Foto: PR foto

Tvrtka Luxottica sa svojim vodećim markama Ray-Ban, Vogue i Oakley ponosna je na novo zaštitno lice i raduje se uspješnoj suradnji.

- Izuzetno smo ponosni na suradnju s olimpijskim pobjednikom kao što je Giovanni. Njegovo oštro oko donijelo je veliko veselje cijeloj Hrvatskoj 2012. u Londonu te vjerujemo da će njegova poruka motivirati što veći broj ljudi na redovite preglede koji su najbolje jamstvo da ćemo što duže uživati u bogatstvu doživljaja koje nam pruža čulo vida', rekao je Edi Stiz, Country Manager Luxottice Jugoistočne Europe.

>>Poslušajte ove savjete i dajte svijetu malo boje

>>Modni dodaci spašavaju stvar! Upotpunite odjevnu kombinaciju

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije