Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ukradite ideju

Genijalan trik uz pomoć kojeg ćete trošiti upola manje vremena za glačanje

Glačanje
Foto: Getty Images
1/2
21.02.2019.
u 09:09

Kako vam zvuči ideja da uštedite 50 posto vremena koje biste inače proveli glačajući?

Glačanje je mnogima jedan od najnapornijih kućanskih poslova. Ili najdosadniji. Koji god razlog bio da tu aktivnost baš ne smatrate omiljenim kućanskim poslom, imamo ideju kako možete sami sebi pomoći. 

Kako vam zvuči ideja da uštedite 50 posto vremena koje biste inače proveli glačajući? Ako ste potvrdno kimnuli glavom, evo rješenja. Podignite presvlaku i omotajte aluminijsku foliju preko površine daske za glačanje. Nakon toga vratite presvlaku preko folije i spremni ste za novi izazov.

Foto: oflifeandlisa.com
Foto: oflifeandlisa.com

Folija koju ste postavili ispod presvlake, reflektirat će toplinu s donje strane dok glačate svoju odjeću te nećete više morati okretati odjeću s druge strane i ponavljati postupak. S folijom na dasci, vi ćete peglati odjeću s jedne strane, a ona će ostajati "izglačana" i s donje te ćete na taj način uštedjeti 50 posto vremena, ali i električne energije koje ste dosada trošili glačajući.

Pogledajte i video Savjeti za jednostavnije čišćenje

 

Komentara 2

DU
Deleted user
19:06 21.02.2019.

Kako da uštedim 50 % vremena kad ni sad ne okrećem odjeću tj. glačam samo s jedne strane (otkad ne koristim peglu na žeravicu :))

MO
modovisisajteMaraschino
19:03 21.02.2019.

ma da imamo daske za peglanje koje su stare 50 godina pa trebamo aluminijsku foliju stavljat....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije