Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
želi promjenu

'Frustrirana sam jer uvijek moram započeti seks sa svojim dečkom - on je sasvim nesiguran u sebe!'

shutterstock
25.02.2022.
u 20:05

Spomenula je njegovu težinu u prošlosti i pokušala ga natjerati da ozbiljnije shvati svoje zdravlje i da ima više ponosa na sebe

– Sa svojim dečkom sam tri i pol godine. Odlično se slažemo, ali sam frustriran kada je u pitanju seks jer ga on nikad ne inicira. Ima malo viška kilograma i mislim da je to problem za njega. Obično vodimo ljubav u mraku  i uvijek moram preuzeti vodstvo – napisala je jedna djevojka za Mirror.

Stručnjaci otkrili dan i sat: Ovo je najbolje vrijeme u tjednu za seks!

1/6

Spomenula je njegovu težinu u prošlosti i pokušala ga natjerati da ozbiljnije shvati svoje zdravlje i da ima više ponosa na sebe, ali misli da ga je time uvrijedila. Sada se boji ponovno spomenuti ovaj problem te za savjet pita stručnjakinju.

– Očito je nesiguran pa se vjerojatno plaši odbijanja i brine se da ga ne smatrate privlačnim. Mislim da mu trebate reći da spominjanje njegove težine nema nikakve veze s tim da vam se ne sviđa, već želite da bude u blizini dok god može i da bude zdrav. U sklopu ove rasprave, zašto ga ne pitate zašto ne započne seks? Pokušajte izgraditi njegovo samopouzdanje uvjeravanjem i pozitivnim mišljenjem o tome što volite kod njega. Nadamo se da će to na neki način pomoći njegovom samopoštovanju – odgovorila joj je Coleen Nolan.

Kako se rade najpopularnije krafne iz zagrebačke slastičarnice Orijent?

Komentara 1

MO
montello
13:22 26.02.2022.

Mozda je sramezljiv🤷‍♂️

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije