Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tko bi rekao

Frizerka otkrila: Cijelo vrijeme pogrešno koristite regenerator, ovo je ispravan način!

Pranje kose
Shutterstock
11.08.2022.
u 11:27

Podijelila je genijalan savjet za korištenje regeneratora i rekla da će odmah primijetiti razliku

Zadnja stvar o kojoj bismo razmišljali dok peremo kosu je izlazak iz tuša. No, prema jednoj stručnjakinji za kosu, to je upravo ono što bismo trebali raditi između nanošenja šampona i regeneratora.

Frizerka Rachel Valentine, koju je  na TikToku poznata kao @rachelvalentinehair, podijelila je genijalan savjet za korištenje regeneratora i rekla da će odmah primijetiti razliku, kako piše The Sun.

Rachel je objasnila: "Evo zašto biste kosu trebali osušiti ručnikom prije nanošenja regeneratora." Frizerka je zatim pokazala na dvije čaše ispred nje, dok je ona jasnije demonstrirala svoju teoriju. 

Ove namirnice pospješuju rast kose. Uvrstite ih u svoj jelovnik!

Pranje kose
1/11
@rachelvalentinehair Have you been doing this when applying your conditioner?! #hairtreatment #haircaretips #healthyhair ♬ original sound - Rachel Valentine

“Dakle, pomalo kao kad napravite čašu soka, što više vode dodate, to će sok biti razrjeđeniji. Što manje vode dodate, sok će biti jači. Što više vode imate na kosi, to će vaš regenerator biti razrjeđeniji. Trebat će vam mnogo više da bi obavio svoj posao, a u biti ćete potrošiti mnogo proizvoda. Dakle, pokušajte ga osušiti ručnikom prije nego nanesete regenerator - primijetit ćete veliku razliku", objasnila je.

Nakon što je Rachel podijelila trik za kosu, njezini pratitelji su brzo otkrili koliko su zahvalni i da će ga isprobati sljedeći put kad budu prali kosu.

“Oh, to ima toliko smisla!! Hvala Bogu da sam pronašla tvoj račun", komentirala je jedna korisnica, dok je druga dodala: “Genijalno! Tako sam sretna, što sam pronašla ovaj video!”

Omekšivačem se savršeno peru prozori: Isprobali smo ovaj viralni hit!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije