Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAPOKON

Frano Lasić je na valovima prebolio Dolores Lambašu

frano lasić
Saša Miljević/24sata
22.09.2009.
u 20:22

Lijepo je jedriti s nekim tko voli more, a ne s osobom kojoj se povraća čim stane na brod. U životu treba tražiti partnera koji voli stvari koje i vas vesele - rekao je Frano Lasić.

Lijepo je jedriti s nekim tko voli more, a ne s osobom kojoj se povraća čim stane na brod. - U životu treba tražiti partnera koji voli stvari koje i vas vesele - rekao je Frano Lasić (55) tjedniku Arena. Kako je Dolores Lambaša prošloga ljeta jedrila uz njega, u srcu glumca je praznina.

- Lakše je rješavati nevere na moru. Morske tegobe su fizičke, a kopnene psihičke prirode. Jedrenje mi pruža smirenje i sreću.

Ključne riječi

Komentara 4

SP
splitskaljeta
23:01 22.09.2009.

Frano je prebolio Dolores, a ona će njega preboliti kad je Dikan ostavi.Neki ne uče na tuđim greškama.

LA
Lana
22:35 22.09.2009.

I onda? O cemu se ovdje radi? Tko, sto, koga, kada, zasto? Kad novinar nema teksta - ne treba niti pisati. Bolje nego pisati bez veze.

DO
doktorica
07:44 23.09.2009.

A i čitaocima se povraća iako nisu na brodu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije