Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 85
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
što vi mislite?

Fotografija noktiju podijelila društvene mreže: Je li lak bijele ili plave boje?

Instagram
03.01.2023.
u 09:30

Rasprava se usporedila sa zloglasnom bijelo-zlatnom ili crno-plavom haljinom koja je izazvala burnu raspravu na internetu 2015. godine.

Internet je opet podijeljen, ali ovaj put oko jednostavne fotografije manikure. Korisnici društvenih mreža ostali su zbunjeni nakon što je jedna djevojka u popularnoj Facebook grupi objavila fotografiju noktiju koje je željela, pitajuć koja je to boja laka po mišljenju svih, kako prenosi Metro.

To je ostavilo tisuće ljudi u žestokoj raspravi, boreći se da odluče je li nijansa nokta bijela ili plava. Rasprava se usporedila sa zloglasnom bijelo-zlatnom ili crno-plavom haljinom koja je izazvala burnu raspravu na internetu 2015. godine.

Lak vam se brzo ljušti s noktiju? Isprobajte ovaj genijalan trik:

1/5

Usred zbrke, neki korisnici odlučili su biti sljedeći Sherlock Holmes i pronaći izvor fotografije, za koju se pokazalo da je iz ruskog salona za nokte. Konačno, većina je potvrdila da je boja "vrlo svijetlo plava".

U viralnoj objavi, žena je napisala da je bila zbunjena jer je sve što je vidjela bio bijeli lak, ali pogledala je komentare i drugi su govorili da je to plava boja. Pitanje je rezultiralo beskrajnim odgovorima, a većina se složila da je lak za nokte bijeli.

“Meni izgleda kao bijeli lak koji je napravljen od plave ili sive osnovne boje”, rekla je jedna korisnica, dok je jedan korisnik dodao: “Pojačajte svjetlinu do kraja, to je bijela boja!”

Međutim, drugi su tvrdili da je riječ o svijetloplavoj nijansi i pokazalo se da su bili u pravu kada je netko pronašao fotografiju iste manikure iz drugog kuta. Na kraju je otkriveno i ime zbunjujućeg laka za nokte – svijetloplavi Luxio u nijansi Breathless.

Nutricionist otkrio: Ovo su tri najgore namirnice koje možete pojesti!

 

Komentara 1

BM
bel_mondo
09:38 03.01.2023.

ovo nisu istine, bože dragi reci da nisu ovo istine... o jaooo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije