Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
odmah prepoznaju znakove

Fotografi podijelili jasne znakove s vjenčanja koji ukazuju na to da će brak para završiti razvodom

shutterstock
20.06.2023.
u 10:30

Kako bi pomogli ljudima da izbjegnu slomljeno srce, grupa fotografa podijelila je znakove upozorenja zbog kojih vjeruju da će brak završiti razvodom.

Prilikom izricanja vjenčanih zavjeta obećavate da ćete ostati uz svog partnera u dobrim i lošim trenucima, sve dok vas smrt ne rastavi. No kako polovica brakova završi razvodom, nije neuobičajeno da se parovi raziđu nakon što kažu 'da'. Kako bi pomogli ljudima da izbjegnu slomljeno srce, grupa fotografa podijelila je znakove upozorenja zbog kojih vjeruju da će brak završiti razvodom, prenosi Mirror.

Na Redditu je jedan fotograf otkrio kako je mladoženja izbjegavao kontakt očima s mladenkom tijekom njihovog vjenčanja: 'Toliko fotografija na kojima ona s ljubavlju gleda u njega, a on samo zuri 10 metara preko njezine glave'. Drugi fotograf je rekao: 'Mladoženja nije htio sudjelovati ni u kakvim slikama vjenčanja nakon ceremonije. Vjerujem da ga je više zanimalo ispijanje piva sa svojim prijateljima. Mislim da nisu potrajali ni godinu dana'.

VEZANI ČLANCI: 

Treći fotograf prisjetio se para koji nije htio ni stajati jedno pored drugoga tijekom snimanja, rekavši da se zbog toga uvijek osjećaju loše: 'Bio sam fotograf na vjenčanjima oko pet godina. I meni je neugodno pred kamerama i ne volim javno iskazivanje ljubavi. I sam sam vrlo nespretan! Ali, kad potaknem parove na zabavne poze kao što je šaputanje vulgarnih riječi jedno drugome na uho ili priljubljivanje blizu jedno drugome, većina parova na kraju popusti i uživa. Ipak, nekoliko puta sam imao parove koji vidljivo uopće nisu željeli biti blizu jedno drugome. Nakon što je snimanje bilo gotovo, vratili su se na metar razmaka. Žalili bi se jedno na drugo i ismijavali jedno drugo preda mnom. Uglavnom brak nije dugo trajao!'.

Ali, nisu samo fotografi ti koji mogu lako uočiti crvene zastavice, jer to vide i drugi koji rade na vjenčanju. Jedna žena je rekla: 'Radila sam u ugostiteljstvu i organizirala mnogo vjenčanja. Nikad neću zaboraviti mladenkinu zdravicu - bilo je to besramno izrugivanje. Otvoreno je govorila o mladoženjinoj  spremnosti na seks s bilo kime kad je pijan. Potom je pričala o mladoženjinoj navici kockanja i njegovom kratkom fitilju kada ne dobije. Nitko se nije smijao. Mlada je imala suze u očima, a mladoženjini roditelji sjedili su u zapanjenoj tišini'.

Ljubite li se dovoljno? Evo koliko sekundi poljubac treba trajati za sretan brak…

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije