Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 81
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Doživite čudesni svijet magije u Zagrebu!

Fan & Fun
27.11.2021.
u 07:00

U novootvorenom Fan & Fun dućanu u Gajevoj 8 pronaći ćete pravi mali raj licenciranih proizvoda vaših omiljenih likova iz serija i filmova poput Harryja Pottera, Gospodara prstenova, Disneya i mnogih drugih.

Početkom rujna na adresi Gajeva 8, uz svečano otvorenje, otvoren je pravi mali raj za sve zaljubljenike u čarobni svijet Harryja Pottera. Na otvorenje su pozvani bili i mnogi Tik Tok i Instagram influenceri pa je tako osim prigodnog druženja uz hranu i tematske koktele, cijeli događaj bio i mali meet-up.

Fan & Fun dućan, kako je ime ovog simpatičnog dućančića, ukrašen je uglavnom u Harry Potter stilu, pa tako unutrašnjost krase Platforma 9 i ¾, koja je idealna kao kutak za slikanje, leteća metla i leteći ključevi i slične magične dekoracije. Također, u Fan & Fun dućanu nalazi se veliki izbor čarobnih štapića, pelerina i ostalih licenciranih memorabilija istih kao i u Harry Potter studiju u Londonu i u ostalim službenih dućanima koji prodaju Harry Potter memorabilije.

Osim Harryja Pottera, u Fan & Fun dućanu pronaći ćete proizvode i iz drugih popularnih franšiza poput Gospodara prstenova, Igre prijestolja, Ratova zvijezda, Zvjezdanih staza, Prijatelja, Marvela te mnogih drugih. U ponudi se nalaze kolekcionarski primjerci poput mačeva i kruna iz filmova i serija, ostale replike, kao što su već navedeni čarobnih štapići te drugi zanimljivi proizvodi u limitiranim edicijama. Osim kolekcionarskih predmeta u ponudi se nalaze i tematske šalice, društvene igre, rokovnici, igračke, ukrasi i još mnogo toga za sve uzraste.

Uz ovu ponudu uskoro planiramo organizirati i popratne evente kao što je između ostalog bilo i samo otvorenje dućana, a poput kvizova te druženja s popularnim likovima iz filmova i serija. Prošlog mjeseca u posjetu im je tako već bila i profesorica Trelawney koja je im je predvidjela blistavu budućnost.

U svoju ponudu ukomponirali su čak i materijale za izradu vlastitih kostima i rekvizita tzv. Cosplay.

Osim dućana, Fan & Fun ima i svoj webshop na kojem se može naći velika većina proizvoda koje imaju u dućanu, ali i neki proizvodi koji su ekskluzivni za webshop. Također, putem webshopa, fanovi se mogu i predbilježiti tj. pre-orderati neke skuplje i ekskluzivne predmete poput kolekcionarskog šaha iz Gospodara Prstenova. Adresa webshopa je www.fanandfunshop.com.

Kako nam se bliži sezona darivanja, zavirite u šaroliku ponudu Fan & Fun dućana u Gajevoj 8 u Zagrebu ili iz udobnosti svoje fotelje naručite nešto za sebe ili svoje bližnje putem Fan & Fun webshopa.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije