Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Face Fitness – sve popularnija prirodna metoda pomlađivanja

Face Fitness
Foto: Gušt beauty boutique
06.03.2024.
u 10:14

Poduzetnice Sandra Pošta i Nikolina Kemenović udružile su snage i ideje te na tržištu ponudile radionicu Face fitnessa u Gušt beauty boutique-u

Prije ljeta obično se uvelike posvećujemo svojim tijelima, no posvećujemo li dovoljno pažnje onom po čemu nas ljudi najviše pamte – svom licu? Sandra Pošta je osnovala prvi hrvatski Face fitness studio u Zagrebu, a cilj joj je upoznati žene s ovim prirodnom metodom pomlađivanja.

„Bavim se isključivo Face fitness tretmanima za lice. Face fitness je nova, revolucionarna metoda pomlađivanja koja je zastupljena u cijelom svijetu, a sve više i kod nas“, otkrila je Sandra, koja je u svijet poduzetništva ušla pomalo neplanirano. Kako se bližila četrdesetima počele su je sve više zanimati prirodne metode pomlađivanja bez agresivnog pristupa invazivnim metodama.

Sve više je istraživala o tome i shvatila da u Hrvatskoj to i nije toliko razvijeno i da bi bilo dobro krenuti u tom pravcu. Tako je i krenuo njen put prema poduzetništvu. Kako bi se više informirala o poduzetništvu, upisala je Start-up akademiju na kojoj je saznala sve što potrebno o pokretanju poslovanja i ubrzo je počela njena priča o Face fitness Studiju.

Face fitness je namijenjen osobama različitih životnih dobi, ovisno o njihovim potrebama.

Osobe mlađe od 25 godina mogu napraviti trening lica prije nekog događaja ili kada žele lice osvježiti, smanjiti podočnjake i napuhnutost ili ukloniti umor. Za osobe 25+ i 30+ trening lica je prevencija procesa starenja. On sprečava nastajanje novih bora i smanjuje postojeće bore, dok za osobe 35+ i 45+ trening lica ima i lifting ulogu jer daje mladolik izgled i značajno umanjuje bore, navodi Sandra.

Start-up akademija povezala je Sandru s Nikolinom Kemenović, vlasnicom Gušt beauty boutique-a na zagrebačkim Vrbanima, mjesta na kojem je moguće isprobati hrvatske beauty proizvode, a dvije poduzetnice stupile su u suradnju zanimljivu ljubiteljima beauty i wellness industrije.

„Nikolina i ja  upoznale smo se na Start-Up akademiji i odmah se povezale te podijelile vizije svojih tadašnjih poslovnih ideja koje su tek bile u početku postupka realizacije. Ostale smo u kontaktu. Nikolina je bila ta koja je predložila tu ideju koja me oduševila na prvu i odmah sam u njoj prepoznala dobar potencijal i da bi to mogla biti jedna divna zajednička priča, što se nakon realizacije prve radionice i pokazalo“, prisjeća se Sandra.

Zadovoljstvo suradnjom i zajedničkim projektom ne krije niti Nikolina.

„Sandra i ja upoznale smo se u Plavom uredu, sjedile smo jedna do druge i već od drugog dana smo išle skupa na ručak i povezale se. Bile smo jedine tamo koje idu u smjeru beauty i wellness segmenta pa smo imale puno zajedničkih tema. Kada sam gradila Gušt i planirala radionice face fitness ili face yoga mi je bila na umu i željela sam imati u ponudi takvu radionicu pa je možda i kizmet da smo se eto srele! Brzo smo razradile ideju kako želimo to napraviti i sa svakom radionicom učimo i slažemo novu kockicu, ali dobar feedback od ljudi, sudionika nas gura da budemo još kreativnije i bolje“, pojašnjava Nikolina.

Dvije poduzetnice zajedno su tako osmislile sve popularniju radionicu Face fitnessa u Gušt beauty boutique-u.

„Zajedno smo organizirale Face fitness radionice samomasaže kao dnevnu rutinu koju žene svih dobi mogu uvrstiti u svoj dnevni, tjedni raspored. Sve se savršeno uklopilo u Nikolinin ambijent u Gušt beauty boutique-u koji je zaista predivan. Jako mi je drago što vidim da je kod nas u Hrvatskoj sve više zastupljena svijest o prirodnoj ljepoti bez agresivnih metoda i sve se više žena, ali muškarca odlučuje na taj korak.  Tako da su naše radionice pun pogodak“ ističe Sandra.

Radionice, uz konkretne vježbe, donose i odličnu priliku za druženje i opuštanje.

„To je prilika da se u 2 sata žene i muškarci opuste učeći vježbice face fitnessa, a pritom koristeći i upoznavajući proizvode hrvatske beauty scene. Radi se cijeli skincare ritual, od čišćenja do vježbica do masaže vlasišta na kraju. Pritom se u svim koracima mogu isprobati svi proizvodi u dućanu, ulja za čišćenje, tonici, serumi, kremice. Dva sata druženja, opuštanja, povezivanja i druženja uz čašu nečeg finog i zalogaj slatkog“ navodi Nikolina.

Uspješnu suradnju Sandra i Nikolina temelje na zajedničkom cilju, viziji i međusobnoj kompatibilnosti. Također, ističu kako su transparentna i dobra komunikacija preduvjet za zajedničke pothvate, a želja da uče jedna od druge i međusobna podrška daju posebnu kvalitetu njihovom poslovnom odnosu i radionicama.

Raspored idućih radionica saznajte na službenom Gušt Instagram profilu i upustite se u iskustvo u kojem ćete zasigurno – guštati!

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije