Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pippamanija trese

Estetska operacija “à la Pippa” nazvana po guzi slavne sestre

PIPPA
Pixsell
19.05.2011.
u 08:00

Britanska klinika čak je osmislila i cijeli paket naziva “Pippina savršena pozadina”, koji stoji oko 67 tisuća kuna

I dok se svjetski mediji otimaju za svaki djelić iz biografije nove zvijezde Pippe Middleton, mlađe sestre vojvotkinje od Cambridgea Kate Middleton, ni poduzetnici ne sjede prekriženih ruku. Nakon što je na kraljevskom vjenčanju zasjala kao djeveruša u bijeloj haljini koja je zamalo zasjenila mladenkinu opravu, mnogi su zadržali pogled i na Pippinoj besprijekornoj stražnjici, pa je jedna estetska operacija dobila ime po njoj. Kako su mnoge Britanke doslovno poludjele za Pippinom guzom, a najveća im je želja da i one imaju takvu stražnjicu, jedna je klinika za estetsku kirurgiju u marketinšku svrhu operaciju oblikovanja guze nazvala “à la Pippa”. Osim toga, klinika je osmislila i cijeli paket naziva “Pippina savršena pozadina”, koji stoji oko 8000 funti ili oko 67 tisuća kuna.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije