Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 17
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'pa da nikada ni ne mora'

Žena došla u salon na tretman trajne šminke: 'Partner me nikada nije vidio bez punog make upa!'

Shuttershock
08.08.2023.
u 15:30

“Probudite se sa šminkom!”, piše kozmetičarka o 'bb gow' tretmanu u kojem klijentici uz pomoć 'olovke' s iglicama nanosi trajni make up.

Kozmetički salon Sydney Aesthetic Lounge u Sydneyu, Australija, objavio je nedavno video sa svojom klijenticom koja je ispričala kako ju dečko, premda su u vezi već nekoliko godina, nikada nije vidio bez šminke. U salon je zato došla na takozvani 'bb gow' tretman pri kojem se klijenticama 'olovkom' s iglicama na površinu cijelog lica ubrizgava polutrajna šminka. Temelj tretmana je, kaže kozmetičarka, mezokoktel s mineralnim pigmentom, a cilj je da lice nakon njega izgleda kao da je na njega nanesena BB krema ili tanki sloj pudera; dok istovremeno potiče proizvodnju kolagena u koži.

"Tretman omogućava da se svako jutro probudite sa savršenim tenom, bez potrebe za korištenjem make upa i bez prikrivanja nesavršenosti puderom. Također, cilj tretmana je i da više ne trebate na licu koristiti nikakva sredstava za prekrivanje nesavršenosti, pa ćete dugoročno uštedjeti novac na tim kozmetičkim proizvodima", objasnila je kozmetičarka salona kojoj je klijentica priznala da je dečko nikada nije vidio bez potpunog make upa; a na tretman je došla kako nikada ne bi ni morao.

@sydney_aestheticlounge Wakeup with makeup #viral #fyp #foryou #bbglow ♬ Barbie World (with Aqua) [From Barbie The Album] - Nicki Minaj & Ice Spice & Aqua

“Probudite se sa šminkom!”, napisala je kozmetičarka u opisu videa u kojem kaže i da spomenuti tretman košta oko 130 eura, a TikTok korisnike je uglavnom fascinirala nesigurnost djevojke koja ustaje satima prije svog partnera, samo da nanese puni make up. "Ja bih ga ostavila i radila na sebi, nakon čega bih pronašla nekoga tko bi me prihvaćao takvu kakva jesam”, napisala je jedna djevojka.

"Stvarno je tužno, takvo nepovjerenje prema partneru... Što bi se točno dogodilo da vas vidi bez šminke?", komentirala je druga, a neke su žene samo htjele doznati više o tretmanu kojem se podvrgla. "Hoće li to začepiti pore?", pitala je jedna korisnica. “Mislim da bi meni baš to trebalo jer sam jako blijeda, a imam crvene kapilare po cijelom licu; imate li slike 'prije i poslije'?” pitala je druga, a od kada je objavljen prošli tjedan, video je sakupio više od 2,4 milijuna pregleda, piše NY Post.

Dermatolog uz pomoć naranče objasnio zašto ne treba koristiti maramice za uklanjanje šminke!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije