Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 93
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
priznala je da ga obožava

Suprug joj svaki mjesec daje darove za mjesečnicu: ‘Svaka žena bi ga htjela za muža!’

Tik Tok
08.08.2023.
u 12:30

Mnoge korisnice otkrile su da bi voljeli da njihove druge polovice budu sličnije Yolandinom mužu

Jedna žena izazvala je ljubomoru kod mnogih nakon što je otkrila da joj muž kupuje vrećicu s poslasticama svaki put kad dobije menstruaciju. Yolanda je objasnila da svaki mjesec kada je vrijeme za mjesečnicu, njezin muž misli da ona "ne može funkcionirati i da ju treba razmaziti", piše The Sun.

"Nije najgori problem koji možete imati!" priznala je, prije nego što je pokazala stvari koje joj je kupio ovaj mjesec kako bi "ovaj užasni tjedan započela na pravi način". "Broj jedan, kupio mi je moj omiljeni ženski proizvod", rekla je u videu na svojoj TikTok stranici. "Osim što je ovaj mjesec udvostručio - imamo obične uloške, ali i male, dnevne uloške. "Nisam ostala bez tampona pa ih vjerojatno zato nije uzeo."

@yolandaadiazz

 

♬ original sound - Yolanda Diaz

Zatim je podigla tri pločice svoje omiljene čokolade i priznala: "Ovih danas više neće biti! Trebao je kupiti više, kako se usuđuje",  našalila se. Ugrabio joj je i kutiju njezinih omiljenih kokica, ali i nešto što inače ne dobiva - čestitku. Kad ju je otvorila, Yolanda se počela smijati kad je vidjela da na prednjoj strani piše 'S najdubljim suosjećanjem'.

Unutra je napisao: "Žao mi je što prolaziš kroz ova teška vremena. Volio bih da mogu osjetiti tvoju bol kako bismo je mogli osjetiti zajedno. Moje najdublje žaljenje" Svoj video zaključila je svojim "mjesečnim kompletom svježeg cvijeća". "O, Bože, volim ga!" nacerila se.

VEZANI ČLANCI:

Ljudi su brzo pojurili komentirati video, a mnogi su priznali da bi voljeli da njihove druge polovice budu sličnije Yolandinom mužu. “Ovo je nešto najslađe”, napisao je jedan. "Imati tako promišljenog i brižnog partnera. To je tako rijetko. Manifestiram ovo", komentirala je treća korisnica. "Tako sam sretna zbog tebe, nadam se da oboje imate lijep zajednički život!!", glasio je još jedan komentar.

No, drugi su tvrdili da njihovi partneri također čine istu stvar i da im daju poslastice za mjesečnicu. "Isto, dobio sam chipotle, najslađu majicu kratkih rukava, svoje omiljene biljke za čaj, anime privjesak za ključeve i motivacijsku zaštitu za ekran", napisala je jedna korisnica. "Muž je došao kući s cvijećem i sladoledom. Ne podnosim laktozu, ali ću ga ipak pojesti", dodala je druga.

Žena živi s mužem i s dečkom: "Hejteri kažu da sam sebična, a ja samo mislim da sam sretnica!"

 

Ključne riječi

Komentara 2

PN
pošteni_načelnik
14:08 08.08.2023.

a jel joj kupi i rafaelo kad se pokaka?

ZA
Zagreb2711
18:28 08.08.2023.

Smece od novina

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije