Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kakva ideja

Domišljati putnik smislio kako izbjeći novo Ryanairovo pravilo o prtljazi

Putnik prevario Ryanairovo novo pravilo o naplati ručne prtljage
Foto: Facebook
1/4
06.11.2018.
u 10:49

Lee Cimino, 30- godišnjak koji često putuje, domišljato je izbjegao novo Ryanairovo pravilo.

Mnogi putnici koji putuju low-budget irskom aviokompanijom Ryanair, ostali su neugodno iznenađeni odlukom da se ručna prtljaga, koja je do 1. studenog bila besplatna, naplaćuje.

Lee Cimino, 30- godišnjak koji često putuje letovima spomenutog avioprijevoznika, domišljato je nadmudrio Ryanair.

Odlučio je iskoristiti jedan svoj stari kaput kako bi s unutarnje strane ušio velike džepove u koje može potrpati stvari koje bi inače nosio u ručnoj prtljazi. Svoj naum je i proveo u djelo, a s novim-starim kaputom krenuo je u Belfast prošli vikend.

Svoju je priču praćenu videosnimkom objavio na svom Facebook profilu i zabavio mnoge pripadnike te društvene zajednice, ali vjerojatno i mnogim drugim putnicima dao zanimljivu i iskoristivu ideju kako uštedjeti 7 eura na budućim letovima, koje od 1. studenog moraju za ručnu prtljagu plaćati svi Ryanairovi putnici.

 

 

"Ne kršim nikakvo pravilo time što stvari koje želim nosim u svojoj odjeći. Zato mi je pala na pamet ideja da na stari kaput prišijem velike džepove kako bih unutra moglo stati više stvari koje su mi potrebne na putovanju", izjavio je za The Sun. 

Otkrio je što mu je trebalo za vikend-izlet i što je ponio sa sobom: par tenisica, kratke hlače, majicu, vestu, ručnik, bokserice, čarape i kozmetičku torbicu s proizvodima za higijenu. 

Bez problema je sletio u Belfast sa svim svojim stvarima u kaputu. Tvrdi kako je provjere pred ulazak u zrakoplov prošao bez ikakvih trzavica i neugodnosti.

Foto: Facebook/ Naš potok
Foto: Facebook

"Samo sam sve svoje stvari stavio na traku za provjeru i to je to. Nitko me nije ni gledao čudno niti su me išta pitali, objasnio je domišljati putnik koji tvrdi kako radije putuje češće pa koristi sve načine da ne troši previše novca na putovanju nego da ode samo na jedno putovanje ili izlet i tada potroši mnogo. 

"Pokazao sam da ipak postoji legalan način da izbjegnemo plaćanje ručne prtljage, a da opet imamo sa sobom sve što je potrebno za kraće putovanje. 

Pogledajte i video Kokain u avionu

Ključne riječi

Komentara 9

DU
Deleted user
18:02 06.11.2018.

E moj Večernji: ova jakna/torba postoji već godinama!!!

TU
turbolet
14:26 06.11.2018.

Genijalno, tako maštovito. Za popizditi, tri godine bezuvjetnog liječenja pa ti budi pametan

MA
Matrix5
14:48 06.11.2018.

Domišljato,al narod ove teme ne prati za zanimanjem

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije