Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 107
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ODMOR U DUBAIJU

Dolores Lambaša pala u nesvijest u Dikanovu zagrljaju

dolores
29.01.2010.
u 13:08

Dolores Lambaša ponovno zabavlja javnost svojim statusima na Facebooku. Ovoga puta napisala je: “Ne znam što mi je, ali svaki put kad me pogledaš, padam u nesvijest”.

Dolores Lambaša ponovno zabavlja javnost svojim statusima na Facebooku. Ovoga puta napisala je: “Ne znam što mi je, ali svaki put kad me pogledaš, padam u nesvijest” i tako još jednom otkrila svoje osjećaje prema dečku Josipu Radeljaku Dikanu.

Da se prisjetimo, 28-godišnjoj glumici vrtoglavicu je izazivao i njezin bivši dečko Frano Lasić, kako je ona sama tada govorila. Na svom profilu Lambaša je objavila i fotografije iz Dubaija gdje su ona i Dikan (66) nedavno bili na odmoru.

Na njima se par zabavlja na pustinjskom pijesku, a na jednoj je fotografiji Dolores odglumila nesvjesticu, dok je Dikan pridržava s osmijehom od uha do uha. Zaljubljeni golupčići u Dubaiju su uživali u luksuznom apartmanu koji okružuju palme, more i raskošan vrt, što se može i vidjeti na objavljenim fotografijama.

Ključne riječi

Komentara 9

Avatar punkufer
punkufer
13:44 29.01.2010.

Krasan par. Sponzor i sponzoruša. Ma super.

GA
gabrijelakunstler
13:58 29.01.2010.

Da li je Dolores iz jako siromasne obitelji? Ili voli tatice? Kakav li je njen otac? Da li pomaze svoju obitelj? Da li njeni \"decki\" imaju uzoran odnos prema njenom ocu i da li poisjecuju njenu obitelj? Ona nikada ne spominje svoju obitelj i nitko ne zna ni tko su ni gdje su. Da li to znaci da su je se odrekli? Tko ne bi...

YO
yohana
13:42 29.01.2010.

kao prvo nije on njezi decko jer je prestar za decka.gdica dalores cini mi se nema dovoljno pouzdanja u sebe i bilo bi jako dobro da ide na terapije za to.buduci hrvatska nema sredstava a gsp dikan npr.ima novac bolje bi bilo da investira u svoje zdravlje nego da sece obalom dubaja.gsp. dikana bi kaznila zatvorskom kaznom jer je to pedofilija.buduci u hrvatskoj gradanstvo nezna puno o tome,ovakvi clanci ih zabavljaju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije