Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Osvoji limuzinu

Dolazak na maturalnu u stilu zvijezde za šestero maturanata

matura (1)
Pixsell
12.05.2011.
u 14:30

Outlet Sveta Helena jednom sretniku i njegovim prijateljima daruje vožnju u Hummer limuzini!

Maturantice i maturanti žele zablistati u punom sjaju pa se mjesecima prije počnu pripremati, u što je uključen odabir savršene odjevne kombinacije, frizure… Outlet Sveta Helena pripremio im je atraktivnu nagradnu igru kako bi na savršen način zaokružili tu važnu večer – jednom sretniku i njegovim prijateljima daruje vožnju u Hummer limuzini! Dolazak na maturalnu večeru u maniri zvijezde nikad nije bio bliži jer sve što zainteresirani maturanti moraju učiniti jest na službenoj Facebook stranici Outlet Sveta Helena odgovoriti na pitanje koga bi i zašto poveli sa sobom na maturalnu večer u limuzini. Sretnica ili sretnik čiji odgovor prikupi najviše lajkova ostalih Facebook fanova osvojit će priliku da impresivno dođe na vlastitu maturalnu večer. Usto, društvo će dobitniku praviti petero odabranih kolega koji će zajedno uživati u luksuznoj limuzini uz glazbu, plazme, grickalice i piće.

Ključne riječi

Komentara 1

AG
Agramer198
03:40 13.05.2011.

Mi smo došli sa tramvajem, svatko dao 30 kn i iznajmili ga za čitav razred... Veće face bili neg ekipa kaj se natiskala po limuzinama pa su cure ispadale van ko da su ih krave žvakale, a dečki se oznojili kao da su maraton pretrčali...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije