Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 22
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Preslatka priča

Dogovorio je spoj putem aplikacije, a onda shvatio da je izašao s djevojkom s kojom ima jednu poveznicu...

shutterstock
30.08.2021.
u 12:58

Jedna stvar ih je jako zbližila...

Mladić koji stoji iza korisničkog imena JimNo na Twitteru podijelio je preslatku i simpatičnu priču i još jednom potvrdio onu teoriju kako je 'svijet mali'. 

Počeo se dopisivati s djevojkom putem aplikacije za spojeve i slučajno spomenuo ime svog psa na što je ona rekla da se identično zvao i njezin te da je iste vrste - crni labrador. Oboje su zaključili da je to čudno, pogotovo jer ime psa, Onyx, nije toliko često. 

Otkrila je da ga je dala na udomljavanje, pa nije dugo trebalo da shvate da je upravo JimNo taj koji mu je pružio novi dom.

Izašli su na spoj, njih dvoje i, naravno, Onyx! "Mnogo suza, neka sjajna sjećanja i jedan vrlo sretan pas", napisao je uz fotografije psića koje je objavio na Twitteru.

Kako prenosi Mirror, otkrio je i da se redovito viđa s djevojkom.

Delta nosi dvostruko veći rizik od hospitalizacije

Kakav makeover: Nove "frizure" ovih psića uljepšat će vam dan

1/16

Komentara 1

MO
montello
15:56 01.09.2021.

U svakom losemu odabiru ima nekog dobrog

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije