Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nevjerojatno!

Djevojka šokira društvene mreže transformacijama koje radi uz pomoć šminke: 'Ovo nije ista osoba!'

TikTok
10.12.2021.
u 12:28

Mnogi nisu mogli vjerovati kako je šminka drastično promijenila njezin izgled

Šminka može učiniti da se osjećamo samopouzdanije i privlačnije, čak i u našim najnesigurnijim danima. No, kako piše The Sun, jedna je žena pokazala stvarnu moć šminke, pokazujući svoju nevjerojatnu transformaciju u videu na TikToku.

Whitney Kait video je započela bez šminke, pokazujući svoj stvarni izgled i sve ‘mane’ na licu. "Što radite u onim danima kada se ne osjećate tako samouvjereno ili moćno?", upitala je svoje pratitelje.

@muawk

My eyelash always be falling off lol

♬ RiRi is Bae - 𝗠𝗨𝗔𝗪𝗞

Zatim je promijenila izgled i sasvim se transformirala - sa šarenim sjenilom, tamnim ružem i savršeno napravljenim kovrčama.

Video je brzo privukao više od dva milijuna lajkova, a obožavatelji su pohvalili Whitney za nevjerojatnu transformaciju. “Moć tvoje šminke je genijalna! Još uvijek si lijepa i bez nje."

@muawk

Got makeup looks planned for this week 👀 asdfghjklkjhgfdsa

♬ original sound - 𝗠𝗨𝗔𝗪𝗞

Međutim, nekoliko muškaraca koji su komentirali objavu sugerirali su da ih transformacije poput njezine tjeraju da sumnjaju u izgled žena.

"Zato ideš plivati ​​na prvom spoju", napisao je jedan, dok je drugi dodao: "Momci, uvijek joj lice obrišite maramicom prije svega..."

Novi izazov na Instagramu: Ove žene `transformirale su se` u lutke iz crtića!

1/15
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije