Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Odlična je

Djevojka se suprotstavila muškarcima koji su je ismijavali pa oduševila mnoge: 'Uvijek izgube hrabrost'

TikTok
19.05.2021.
u 15:30

Njezin video brzo je postao viralan te prikupio gotovo 10 milijuna pregleda i više od sedam tisuća komentara

Samantha Longton, koja ima 80 tisuća pratitelja, redovito na svom TikToku objavljuje videozapise s putovanja, a na svojim drugim društvenim mrežama fotografije s istih. Često su to fotografije s bazena u hotelima u kojima odsjeda, što nije bio problem dok nije čula komentare drugih.

Naime, Samantha je podijelila videozapis u kojem je pokazala kako pozira za svoje fotografije, a dva muškarca pored nje odlučili su je ismijavati i komentirati njezino ponašanje, kako prenosi Mirror.

“Pogledaj je, ovo je ono što nije u redu s današnjim djevojkama”, rekao je jedan  od muškaraca u videu te se počeo smijati sa svojim prijateljem. Njih dvojica zatim su stala pored Samanthe i smijali se njezinom fotografiranju.

@samanthalongton

Reply to @heysav I guess this should have been part one lol

♬ original sound - samanthalongton

Samanthi je bilo dosta te je odlučila da će im se suprotstaviti. Umjesto da je bila bezobrazna ili drska, odlučila ih je samo pitati žele li onu fotografiju zajedno.

- Želite li vi fotografiju zajedno? Stvarno je lijepo! Možete mi dati mobitel, rado ću vas fotografirati zajedno - rekla im je, zbog čega su oni brzo prestali sa smijanjem, zahvalili joj na ponudi te rekli kako nemaju mobitel sa sobom.

Njezin video brzo je postao viralan te prikupio gotovo 10 milijuna pregleda i više od sedam tisuća komentara, a mnogi su bili oduševljeni njezinom reakcijom. “Uvijek im nestane hrabrosti kada im se netko suprotstavi”, komentirala je jedna korisnica. “Kraljice! Ovo je pravim primjer kako ih uništiti s dobrotom”, dodala je druga.

@samanthalongton

Im not a confrontational gal but sometimes men just .... #fyp

♬ original sound - samanthalongton

Influencerica otkrila kako stanjuje struk, produžuje noge i uljepšava lice - na videu: 'Ovo je jezivo'

1/4

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije