Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 46
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ALBINA NIJE PROŠLA

'Nikad više ne gledam Euroviziju': Pogledajte burne reakcije hrvatskih tviteraša

Eurovision Song Contest 2021
Foto: Soeren Stache/DPA/PIXSELL
1/5
18.05.2021.
u 23:14

Veliki broj gledatelja svoje je dojmove prenio i na Twitter, na kojem pljušte komentari cijeli dan

Pjesmom ''Tick-tock'' 22-godišnja pjevačica Albina Grčić večeras je predstavila hrvatske boje u Rotterdamu na prvoj polufinalnoj večeri ovogodišnje Eurovizije, no nije se našla među prvih 10 izvođača. To je razočaralo hrvatske fanove pa su svoje nezadovoljstvo podijelili na društvenim mrežama.

Već dobro očekivano, veliki broj gledatelja svoje je dojmove prenio i na Twitter, na kojem pljušte komentari, a na kojem je  #Eurovision trending večeras u Hrvatskoj.

 

Osim što se može glasovati pozivom na broj, tviteraši su za večerašnji događaj kreirali i svoju anketu u kojoj interno glasuju o kandidatima. 

Kako Eurovizija prošle godine nije bila održana zbog COVID-a 19, brojni fanovi ne mogu dočekati početak ovog spektakla. A tijekom večeri Euroviziju je komentirao i hrvatski premijer Andrej Plenković koji je pohvalio nastup naše Albine.

Neki su se i začudili visini ovogodišnje voditeljice Nikkie de Jeger, poznatije po svom YouTube kanalu Nikkie Tutorials. 

Mnogi nisu znali da i Australija nastupa večeras, no nisu oduševljeni njihovom kandidatkinjom. 

Kandidatkinjom Cipra gledatelji su bili nešto više očarani, govoreći kako im je to najbolji odabir zasad. 

Nakon Norvežanina, kojeg su tviteraši usporedili s našim prošlogodišnjim kandidatom, na pozornicu je stigla i naša prekrasna Albina. Poruke podrške odmah su stigle i s društvene mreže. 

 

Belgijka je nastupila nakon Albine, no nije očarala gledatelje, a neki su je izgledom usporedili i s našom popularnom pjevačicom

Pjevačica Izraela još je jedna od kandidatkinja koje su dobile zeleno svjetlo naših tviteraša, no zato to nije dobila Rumunjka.

Predstavnica Azerbejdžana čini se da je oduševila naše, a mnoge je njena pjesma podsjetila na tipične cajke.

Nakon ukrajinske pjevačice, na red je došao ovogodišnji favorit – Malta. Iako se svidjela hrvatskim tviterašima, ipak ''zasigurno nije favorit''.

Neko vrijeme fanovi su morali pričekati rezultate glasovanja, gdje od 16 večeras predstavljenih zemalja u finale ide njih 10. 

Hrvatska Albina Grčić nije se uspjela plasirati u prvih 10 svojom pjesmom Tick-Tock, što je šokiralo brojne fanove koji su bili uvjereni u njen prolazak dalje, a mnogi čak i bojkotiraju Euroviziju.

Komentara 57

BE
berija
23:57 18.05.2021.

Zar to uistinu netko gleda?

ZA
zagabria5
00:07 19.05.2021.

Uvijek nas kao pokradu a kad ono prosječna pjesma prosječan vokal prosječna izvedba. Naučimo već jednom da se uspjeh postiže beskompromisnim radom i zalaganjem u tišini a ne izjavljivanjem bedastoća po medijima, uz kavicu naravno.

MA
Maloni
23:56 18.05.2021.

Loš nastup, nije ni zaslužila finale

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije