Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 91
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
reakcija na anestetik

Djevojka pokazala triput veće usne nakon tretmana hijaluronom: 'Nisam znala da sam alergična!'

TikTok/@basiaquery
25.10.2022.
u 12:30

Uzrok alergije, kako je objasnila, ipak nije bio hijaluron, već lokalni anestetik u kremi, lidokain, koji izaziva obamrlost i spriječava bol na mjestu zahvata.

Amerikanka Basia Query iz Las Vegasa pokazala je na svom TikToku alergijsku reakciju koja joj se javila nakon iniciranja filera hijaluronske kiseline u usne koje su se trebale, kako kaže, 'samo malo popuniti'. 

Ipak, umjesto toga, kaže na svom računu @basiaquery, usne su joj toliko natekle da je hitno prevezena u bolnicu.

Ove namirnice pospješuju rast kose. Uvrstite ih u svoj jelovnik!

1/11

Razlog je naime bila alergijska reakcija koju, kako je objasnila, ipak nije izazvao hijaluron, već lokalni anestetik u kremi, lidokain, koji izaziva obamrlost i sprječava bol na mjestu zahvata, a na koji je djevojka očito bila alergična, ali to nije znala.

Na početku se, kaže, činilo da postupak dobro prolazi i nije bilo razloga za brigu, budući da je već i prije povećavala usne, uvijek bez negativnih posljedica.

Prvo su, priča, bile crvenkaste i malo natečene s čim je bila zadovoljna pa je objavila i selfie, no samo nekoliko trenutaka kasnije alergija je buknula toliko da su je neki pratitelji usporedili s negativcem iz popularnog crtića Monsters Inc., Fungusom.

@basiaquery 0/10 do not recommend #fyp #lips #hylauronpen ♬ Oh no, oh no, oh no, no no - Hip Hop

''Nikako ne preporučujem!'', napisala je Basia uz svoj video koji je ubrzo postao viralan, a koji je u samo jednom danu pogledan više od 12 milijuna puta.

''Radila sam ih već dvaput, oba puta s 'hijaluronskom olovkom'; metodom koja isključuje korištenje igle", objasnila je, a ni dva dana kasnije oteklina joj se još nije ni smanjila. 

''Hijaluron olovka?! To je greška jer ona još nije odobrena od strane FDA", napisao je jedan pratitelj.

''Tako si lijepa i nemaš potrebe za punilima!", dodao je drugi, a prenosi Sun.

Znate li od čega je napravljena popularna čokoladica KitKat? Ovo sigurno niste znali!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije