Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
crni 'rukav'

Djevojka pokazala tetovažu zbog koje je požalila: 'Nema nikakvo značenje, ne znam što mi je bilo'

17.06.2022.
u 13:30

Za sad mi je tetovaža donijela samo probleme, zurenje prolaznika na cesti i glupe komentare, rekla je tiktokerica.

TikTok korisnica @Runabyte objavila je video u kojem je pokazala svoju, ne baš uobičajenu, tetovažu. Ispričala je kako je prije par godina napravila najveću grešku u životu i cijelu si ruku; od ramena do zapešća; tetovirala u crno. Iako su većini ljudi, kaže, tetovaže dragi podsjetnik na nešto ili pak imaju neko 'duboko' značenje, njena je - potpuno beznačajna.

Tetovaže su `modni hit`, ali ove s kanom će vas oduševiti

1/11

- Za sad mi je donijela samo probleme, zurenje prolaznika na cesti i glupe komentare - rekla je, pokazujući svoju desnu ruku koja je u potpunosti tetovirana u crno.

Stalno ju, kaže, pitaju 'je li boljelo' i 'zašto bi si to netko uopće napravio', a osim takvih često čuje i pogrdne primjedbe poput 'ruka ti izgleda kao da je trula'...

Bilo je i onih koji su pretpostavili da je djevojka tetovirala ruku da prikrije neku još goru tetovažu ili iz nekih drugih estetskih razloga, no ona je napisala da ipak nije bio slučaj, te da je crna ruka kod nje samo hirovita i nepromišljena odluka.

@runabyte yea my arm is rotting bcoz i am actually a minecraft zombie #fyp #tattoo #tattoos #alternativegirl ♬ Miami, My Amy - Keith Whitley

- Ja sam tattoo umjetnik i ne vidim smisla nekome uzrokovati toliku bol da mu obojiš ruku u crno - napisao je jedan korisnik, a neki su dodali i da u zadnje vrijeme viđaju sve više takvih, potpuno crnih tetovaža.

- Koji je smisao ovoga? Viđam ih stalno ali ne kužim, čemu? - piše jedan korisnik.

- Zašto onda jednostavno ne obučeš majicu sa dugim crnim rukavima? pitao je drugi, a prenio The Sun.

Majka (32) ima 12-ero djece: 'Bila sam trudna četiri godine za redom'

Ključne riječi

Komentara 1

DU
Deleted user
10:31 19.06.2022.

Općenito je glupo toliko pretjerivanje s tim tetovažama u današnje vrijeme,a ovo vrhunac gluposti

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije