Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 57
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
uh...

Djevojka pokazala kako je preko snimke sigurnosne kamere na krstarenju otkrila da ju dečko vara

TikTok/@@kayla.nicole.g
06.04.2023.
u 18:15

Rekao je da ide uzeti mnešto za jesti, a nije ni slutio da prijateljica njegove djevojke gleda snimku sigurnosne kamere u realnom vremenu - i da će on i djevojka s kojom se našao ubrzo postati pravi TikTok hit.

TikTok korisnica Kayla Gardner ispričala je da je njena prijateljica na zajedničkom krstarenju na TV-u u svojoj kabini pregledavala snimke sa sigurnosne kamere, kad je odjednom ugledala njenog dečka s nekom nepoznatom djevojkom, a nakon što je Gardner na svom TikToku i sama objavila nekoliko videa incidenta, njena je reakcija postala viralna. U prvom videu ona tako objašnjava da joj je dečko rekao da si ide uzeti nešto za jesti, no sigurno nije ni slutio da njena prijateljica baš gleda snimku sigurnosne kamere u realnom vremenu - i da će, skupa sa djevojkom s kojom se našao na palubi kruzera, ubrzo postati pravi TikTok hit.

“Moja ga je prijateljica zahvaljujući kamerama live na brodu uhvatila kako vara”, naslovila je Gardner svoj drugi video i svojim pratiteljima osigurala pogled na aferu s 'mjestom u prvom redu'.

"Tko je ona?" pita Gardner svoju prijateljicu dok obje škilje u ekran, točnije u brodsku palubu s bazenom, a zatim raspravljaju je li muškarac na snimci sigurno njen dečko. Ipak, ubrzo se pojavi i drugi kut, a s njim je jasno da jest.

"Prestani, ma daj, o moj Bože, o moj Bože, ovo se ne događa", povikala je Gardner gledajući kako joj dečko ljubi drugu djevojku i nježno stavlja svoju ruku na njeno rame.

@kayla.nicole.g Replying to @jmoody588 ♬ I Got 5 On It - Tethered Mix from US - Michael Abels & Luniz

“Odmah se vraćam...”, uzvikne prevarena djevojka planirajući očito otići do palube i ljubavnog para, no zastane kad joj prijateljica vikne: “Daje joj svoj broj...”

Iako na kraju nije na platformi pokazala što se sve kasnije događalo između njih dvoje, u zadnjem videu prikazuje spasilački čamac koji pretražuje ocean pored kruzera.

“Što se dogodilo s prevarantom na krstarenju? Nadam se da ste ga izbacili s broda”, pitali su pratitelji, a Gardner je šaljivo odgovorila naslovom: "Upotrijebite moć dedukcije i zaključite što se dogodilo ... Neću inkriminirati sebe, ali..."

"Pod stresom sam, a to čak nije moj dečko", komentirala je jedna djevojka, a mnogi su htjeli svjedočiti i sukobu između Gardner i vjerojatno bivšeg partnera.

“Što se dogodilo kad si se suočila s njim? Koje su riječi izrečene? Kako ste nakon skupa bili u sobi? Moram znati!!!!", molila je jedna pratiteljica, a iako nije dala sve odgovore, Gardner je pokazala i kako baca odjeću bivšeg kroz prozor svog stana, a njene su objave uzburkale internet i sakupile nevjerojatnih 25,5 milijuna pregleda.

Djevojka ispričala: 'Dečko ide na kampiranje s dvije seksi prijateljice i čudi se što mi to smeta'

"Hvala što ste nam se pridružili na karnevalskom krstarenju... dok se pripremamo za polijetanje, pobrinite se da vam osjećaji budu na načinu rada u zrakoplovu", napisala je.

 

Ključne riječi

Komentara 1

HE
HEDONIST
19:27 06.04.2023.

Ma dajte molim vas. Ide po jelo a onda je odjednom na kruzeru??

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije