Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
za samo pet minuta

Djevojka podijelila sjajan trik za kovrčanje kose: 'Ne treba vam nikakav proizvod!'

Tik Tok
10.12.2022.
u 16:09

Neki kažu da pomoću ovog trika njihova kosa izgleda bolje nego iz salona

Na društvenim mrežama smo mrežama mogli pronaći mnogo genijalnih trikova i savjeta za uvijanje kose, poput onog s remenom od kućnog ogrtača koji je oduševio brojne korisnike. Ovaj je pak trik, koji je podijelila studentica modnog dizajna Nicole Adalina, do sada najlakši zbog čega je, kako prenosi Metro, postao viralan; a neki se kunu da im s njim njihova kosa izgleda bolje nego iz salona.

Ove namirnice pospješuju rast kose. Uvrstite ih u svoj jelovnik!

1/11

 

@nicole314159

a better heatless curls tutorial:)

♬ Surf - Mac Miller

Sve što trebate napraviti je kosu skupiti u visoki rep pa ju podijeliti na četiri jednaka dijela. Svaki dio zatim smotajte od vrhova prema tjemenu i s ukosnicom pričvrstite za tjeme. Tako kosu ostavite tijekom noći, a ujutro ju raspustite i samo se počešljajte; rezultat su prekrasne kovrče profesionalnog izgleda uz minimalno vrijeme i trud.

Jednostavan je trik oduševio brojne korisnice, a mnoge su otkrile da jedva čekaju i same isprobati ovu metodu. “Ako radi, ovo će mi promijeniti život, s obzirom na vrijeme koje inače trošim na frizuru”, komentirala je jedna korisnica, a druga je dodala: “Čak je i ova punđa slatka frizura.”

Tiktokerica ukrasila drvce spužvama za kupanje, a neki joj poručili: "Šokantno loša ideja!"

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije