Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 70
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uh...

Djevojka podijelila priču: 'Liječnik mi je čistio uši, pa u njima pronašao iznenađenje!'

TikTok/dogs_over_ppl
05.07.2021.
u 15:30

O Bože, nadam se da moje nisu u ušima, imala sam tri para, dakle šest komada!, komentirala je jedna pratiteljica, a mnogi su se sjetili da su i sami kao djeca dobili cjevčice za koje ne znaju jesu li i izašle

Nedavno je TikTok korisnica Jordan u svom videu ispričala kako je zbog prehlade otišla liječniku koji joj je odlučio očistiti uši; a unutra pronašao čak četiri mikro cjevčice.

Dok joj je ispirao uši, priča, vidio je da je nešto unutra, a brzo su oboje doznali da je riječ o ušnim cjevčicama - malim plastičnim tuljcima koji se djeci s čestim infekcijama ugrađuju u bubnjić - a koji bi za otprilike godinu dana sami trebali ispasti...

 - To mi je bilo u uhu pune 22 godine; od moje četvrte - rekla je djevojka na svom TikTok računu @dogs_over_ppl.

Svoje je saznanje podijelila u videu s naslovom Kad odete liječniku zbog prehlade, a on vam ispere uši i pronađe iznenađenje!, a dodala je i da joj je vosak iz uha prekrio te male plastične predmete.

@dogs_over_ppl

#greenscreen At least it wasn't a bug. I had no idea it was possible to hear this well 😅 I'm 26 for reference

♬ Oh No, Oh No, Oh No No No Song - Tiktok Remix - Tik tok

- Kao dijete sam stalno imala upale uha, pa su mi liječnici u bubnjić ugradili cjevčice na koje sam odavno i zaboravila - opisala je u videu koji je pogledan više od 750.000 puta.

- O Bože, nadam se da moje nisu u ušima, imala sam tri para, dakle šest komada! - komentirala je jedna pratiteljica, a to je zabrinulo i mnoge druge Tiktokere. 

Ovaj tjedan počinje 19. Tabor Film Festival!

1/14

Jedan je pratitelj ispričao da je i sam nedavno u uhu pronašao cjevčice, i to kad je zbog TikTok izazova uši pregledavao mikro kamerom.

- Imam 27 godina, a stavili su mi ih kad mi je bilo 18 godina - rekao je, a bilo je i onih koji su te male komadiće plastike nakon što su im godinama 'ležali' u uhu morali vaditi i kirurški, prenosi Mirror.

Djevojku osudili na društvenim mrežama, jer je zaprosila svog dečka: "To je posao muškarca!"

Ključne riječi

Komentara 3

MA
Marin0021
18:27 05.07.2021.

Nije to nista, meni je jedna kolegica iz razreda dok smo bili maturanti pricala da joj je tih dana lijecnik cistio punani i u njoj pronasao barbiku s kojom se igrala dok je imala 13 godina.

DU
dubrix
08:38 06.07.2021.

Sada treba otići ginekologu i proktologu.

Avatar Roy Bean
Roy Bean
09:24 06.07.2021.

jel to ona koja je držala sestru u zamrzivaču 20 godina?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije