Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
želi joj pomoći

Djevojka podijelila poruku od djeda (91) o njezinom ljubavnom životu pa nasmijala mnoge: 'Genijalan je'

TikTok
19.07.2021.
u 13:30

Redovito joj šalje poruke s raznim savjetima, a njegova otvorenost i iskrenost oduševila je korisnike društvenih mreža

Stariji članovi obitelji često se znaju miješati u ljubavni život mlađih. Iako oni misle najbolje, ponekad mogu biti previše nametljivi i otvoreni. Jedna djevojka podijelila je brutalnu poruku svog djeda (91) kada ju je pitao o njezinom ljubavnom životu pa nasmijala mnoge, kako prenosi Mirror.

Megan Elizabeth podijelila je video na TikToku u kojem je pokazala nekoliko poruka koje je dobila od svog djeda te je zbog njih brzo postala viralna. Naime, njezin djed ima posebno otvoren i iskren način razgovaranja, a poruke su je dobro nasmijale pa ih je htjela podijeliti s drugim.

@meganelizabeth1016

Shhhh…. He will never know 😅🤡 ##ilied ##grandpa ##thanks ##thanksgrandpa ##blesshim ##foreversingle ##millennial ##family ##toxictiktok ##fy ##foryou

♬ Can You Feel the Love Tonight - Boyce Avenue & Connie Talbot

“Ovdje djed. Pročitao sam članak koji je rekao da ako ne nađete životnog partnera do 29. godine, najvjerojatnije ćete umrijeti sami. Tvoj rođendan stiže za tri mjeseca, samo sam te htio podsjetiti. Voli te djed”, glasila je jedna poruka.

Osim ljubavnih savjeta, njezin djed ima i nekoliko drugih. “Megan, ovdje djed. Nadam se da održavaš kilograme koje si izgubila. Zapamti, srčane bolesti česte su u našoj obitelji. Voli te djed”, savjetovao ju je u jednoj poruci te dodao u drugoj: “Bok Megan, ovdje tvoj djed. Nadam se da ne piješ puno. Vidio sam na vijestima da je prodaja alkohola porasla jer su milenijalci depresivni. Voli te uvijek, djed.”

Njezin video brzo je postao viralan, a mnoge je nasmijao način razgovora njezinog djeda. “Sve zvuči bezobrazno, ali znaš da on to piše sa srcem”, komentirao je jedan korisnik, dok je druga korisnica dodala: “Voli te i samo pokušava osigurati da si dobro dok njega ne bude.”

Nina Badrić podijelila video s koncerta koji je održala u Srbiji, a svu pažnju ukrao je par iz prvog reda:

1/10
Ključne riječi

Komentara 1

MO
montello
16:39 19.07.2021.

Djed 91 haha legenda

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije