Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 142
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zanimljiv život

Djevojka ispričala: 'Udavala sam se tri puta i dobila četvero djece do 24. godine, a sada ih imam - sedmero'

TikTok
06.10.2021.
u 14:26

Prvi puta zatrudnjela je kada je imala samo 17 godina, a sada ima petero biološke djece i dvoje posvojene.

Jedna mlada djevojka otkrila je kako je do svoje 24 godine već bila tri puta udana i imala četvero djece, uključujući jedne blizance.

Sada 28-godišnjakinja Jess, koja je na TikToku poznata kao JessFam, zadovoljna je u trećem braku, a njezina se obitelj povećala za tri nova člana, kako piše The Sun.

Majka sedmero djece detaljno opisuje svoj život na TikToku, gdje je otkrila da je imala samo 17 godina kada je prvi put zatrudnjela. Rodila je sa 18 godina prije nego što je godinu dana kasnije ponovno zatrudnjela, a s 21 godinom je bila majka četvero nakon rođenja blizanaca.

Susjedi su odbili stišati muziku usred noći, majka dvoje djece smislila je genijalnu osvetu:

1/3

"Udala sam se za prvog muža s 19 godina, ali prevario me kad sam bila trudna. Pomirili smo se kad su nam se rodili blizanci. Ponovo sam se udala za njega u 21. godini", objasnila je.

No, dok je bila trudna s njihovim četvrtim djetetom, tvrdi da ju je ostavio, što je rezultiralo time da je bila samohrana majka s četvero djece.

"Nakon što sam bila samohrana majka s četvero djece, upoznala sam svog muža. U braku smo šest godina i zajedno imamo sedmero djece ", ispričala je Jess.

Jess ima petero biološke djece, a njezin sadašnji suprug ima dvoje iz prethodnog braka, čime se broj djece povećao na sedam. Kad je Jess imala 23 godine, bila je majka šestero djece, prije nego što je s mužem dobila kćer.

Jess na TikToku ima 1,4 milijuna sljedbenika, a mnogi njezini videozapisi prikupljaju milijune pregleda. Ima bazu obožavatelja koji se prilagođavaju njezinu užurbanom životu kao zaposlenoj mami koja im često daje uvidi u njezinu obitelj.

@jesssfamofficial

Answer to @faithhh309 The story of my 3 marriages ##myjourney

♬ Classic - MKTO
 
Ključne riječi

Komentara 8

Avatar majkuvam
majkuvam
17:54 06.10.2021.

Dobro je kad ih još može brojati....

VI
vidum
16:11 06.10.2021.

Triput se udavala, a ona i dalje djevojka. Prodajem novi auto iz 98. i 300 tisuća kilometara.

MO
montello
12:31 07.10.2021.

treba živjet život i mladost a ova do 24 se rastavila 2 puta.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije