Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 33
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ups...

Djevojka ispričala na TikToku: 'Mama je za nas rezervirala hotelsku sobu, ali zabunom potpuno neprimjerenu...'

TikTok/ chaneybelle
14.01.2021.
u 16:20

Kad su ušle u sobu, atmosfera je bila erotski 'nabijena' kao iz Pedeset nijansi sive - s crvenim namještajem, seks igračkama svuda okolo i ogledalima na stropu

Chaney Belle iz Orlanda ispričala je na TikToku kako je mama za njih dvije rezervirala sobu u jednom hotelu u Miamiju, ne znajući da je riječ o hotelu za svingere. 

No, kad su ušle u sobu, atmosfera je bila erotski 'nabijena' kao da su upale u 'Pedeset nijansi sive' - s crvenim namještajem, seks igračkama suda okolo i ogledalima na stropu. 

@chaneybelle

guess where I’m at... ##miami

♬ Sex and the City (Main Theme) - TV Sounds Unlimited

Ovaj je TikTok video od jučer pregledan više od 1,3 milijuna puta, a djevojka je objasnila da se 'nisu namjerno našle u sobi s poklon paketima u kojima je zaliha kondoma, lubrikanta, pa čak i mini vibrator, te bar pun boca votke i šampanjca'.

10 seksualnih fantazija koje sve žene imaju, a srame se priznati!

1/11

- Samo nemojte dirati krevet - poručio je jedan korisnik, a jedna je djevojka ispričala da se i njenoj mami skoro dogodila ista pogreška, ali je na vrijeme pročitala da je hotel za svingere.

- Najgora su mi ta ogledala na stropu jer dok se seksam moram i sebe gledati, što me nikako ne pali - objasnio je jedan korisnik u komentarima, prenosi Mirror.

Francuz Barbari iz Petrinje na svadbi zapjevao na hrvatskom Obitelj joj na svadbu nije mogla doći...

Francuz Barbari iz Petrinje na svadbi zapjevao na hrvatskom ❤️ Obitelj joj na svadbu nije mogla doći...

Francuz Barbari iz Petrinje na svadbi zapjevao na hrvatskom ❤️ Obitelj joj na svadbu nije mogla doći...

Objavljuje Večernji list u Ponedjeljak, 11. siječnja 2021.
Ključne riječi

Komentara 1

MO
montello
18:18 15.01.2021.

joj koja neugodnost sta nisu trazili onda drugu sobu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije