Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
osuđuju je

Djevojka ispričala: 'Ja sam debela i ponosna, ali svi uvijek kažu isto na moj izgled'

TikTok
21.11.2022.
u 11:30

Gillian se ponovno suočila s kritikama, od kojih su mnogi korisnici inzistirali da se mora usredotočiti na svoje zdravlje.

Jedna djevojka daje sve od sebe kako bi promovirala tjelesnu pozitivnost na svojim stranicama na društvenim mrežama, ali uvijek se  suočava s istim komentarima o svojoj težini kad god dijeli nove videozapise, kako piše The Sun.

Gillian, na TikToku poznata kao @spanxbeluga, nedavno je objavila video u kojem nosi majicu kratkih rukava i kratke hlače dok pleše uz Mikinu pjesmu Big Girl (You Are Beautiful).

Vitamin C ubrzava sagorijevanje masnoća? Ovo su namirnice koje biste trebali jesti za gubitak kilograma:

1/8
@spanxbeluga Is it cringe, yes… was it a draft yes… #plussize #plussizefashion #plussizeclothing #bodypositivity #nobodyshaming #fatliberation #fatlivesmatter ♬ original sound - Shannon ❤️

Međutim, Gillian se ponovno suočila s kritikama, od kojih su mnogi korisnici inzistirali da se mora usredotočiti na svoje zdravlje.

"Treba te biti sram, koliko misliš da ćeš tako izdržati?”, komentirala je jedna korisnica, dok je druga dodala: “Djevojko, molim te se probudi! Ovo nije normalno…”

Postala je baka s 33 godine: ‘Plakala sam kad mi je kćer s 14 rekla da je trudna, ali sada volim kupovati za bebu’

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Jopa
Jopa
23:08 21.11.2022.

Na takvu debljinu možeš biti ponosna samo ako ti nisu sve na broju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije