Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 85
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ima ih, ali u manjini

Djevica i u tridesetoj? Čekanje na pravu osobu ili...

žena u krevetu, seks
Foto: Thinkstock
1/2
13.09.2014.
u 14:22

Ukoliko postoji i izražena zabrinutost zbog ovakvog statusa, i ako on stvara velike psihičke probleme, onda se preporučuje razgovor sa psihoterapeutom.

Žene u ovim godinama života koje još uvijek nisu imale seksualno iskustvo definitivno su u manjini.

Ipak, ne postoji ništa loše u čekanju prave osobe i najboljeg trenutka. Međutim, ako se radi o izostanku seksualne aktivnosti i uz prisutnu želju, onda je to posve druga priča. Ukoliko postoji i izražena zabrinutost zbog ovakvog statusa, i ako on stvara velike psihičke probleme, onda se preporučuje razgovor sa psihoterapeutom.

Kroz ovaj oblik terapije moguće je otkriti prave uzroke problema, u koje se najčešće ubrajaju strah od intimnosti, nedostatak samopouzdanja ili neka trauma iz djetinjstva.

Foto: pixabay

Foto: Thinkstock

Nadilaženje ovih prepreka omogućit će izgradnju samopouzdanja, baš kao i ostvarivanje emocionalne bliskosti i zadovoljstva kroz seks.

>>Dvije žene ili žena s muškarcem? Evo tko se bolje provodi u krevetu

>>Žene savjetuju muškarcima: Ovo je 15 načina da nas izludite

Komentara 5

HA
harakiri
01:20 14.09.2014.

u današnje vrijeme je djevica od 30 godina znak mentalnog poremećaja. mislim ono, muškarci su toliko očajni i nemaju nikakvih standarda tako da bilo kakva žena može doći do seksa kad god poželi

RI
Ringo
15:14 13.09.2014.

Ideja: osnovati udrugu za pomoć ovakvim djevojkama. Volonteri bi bili slobodni muškarci koji su spremni pomoći. Bolje od psihoterapeuta.

Avatar Ironman0105
Ironman0105
16:47 14.09.2014.

Odgovor je (nazalost) vrlo jednostavan I banalan, a to je igranje Boga od strane bijele rase tzv. zapadne civilizacije. Stoljecima nas religija "muci" smatranjem bilo cega seksualnog grijehom ili sramotom. No unazad 50-ak godina dolazi I puno veci I pogubniji moment, a to je karijera zenskog dijela stanovnistva. Skola, faks, posao...I za djecu nema vremena. Kod crnaca, roma, muslimana tih problema nema I pocetkom menstrualnog ciklusa djevojcica postaje zena spremna za reprodukciju vrste. I vecina crnih, latino I "native" djevojaka bar tu u americi s 15-ak godina postaju majke, s 30-ak bake. I jasno mi je da je ovo tema za daleko ozbiljnije I studioznije rasprave nego pisanje u forumu vecernjaka, no poslijedica je ekspanzija dojucer minornih rasa, odnosno odumiranje nase. Htjeli mi to priznati ili ne, brojevi vrlo hladno govore u prilog tome. No najgore tek dolazi. U zadnjih par godina niti religija niti karijere vise nisu glavni razlog. Prvo mjesto preuzima izgled, I djevojke ne zele biti majke jer ce im to pokvariti figure. Opsjednutost "savrsenom" linijom (koja u stvari niti ne postoji, jer I najsavrsenije manekenke bivaju na fotografijama korigiranje fotoshopom) te pritisak okolisa I ismijavanje normalnog izgleda zenskog tijela "sprijecava" djevojke I zene da uopce I razmisljaju o trudnoci, odnosno djeci. A najironicnije u tome je da to "guraju" modni kreatori od kojih je velika vecina homoseksualno, sto znaci dau startu ne vole zensko tijelo, odnosno glavne "atributi" koje ga cine (bokovi, bedra, straznjica, dojke). I desava se da imamo olicenja ljepote bez bokova, guza, dojki, odnosno zenska lica na djecackim tijelima. I zena koja izgleda kao zena odjednom je potpuna kontradikcija umjetnom modelu guranom od strane industrije, zatvara se u sebe, skriva, osjeca sram pri samoj pomisli da se skine pred odabranikom iz straha da ce biti gotovo ismijana. I imamo nevine 30-godisnjakinje, majke u cetrdesetima, I pocetak kraja rase.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije