Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 113
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nasmijao mnoge

Dječak trebao napisati zadaću o svom heroju, pa opisao tatino 'spašavanje' mame - u spavaćoj sobi

Reddit
19.03.2022.
u 14:13

Učiteljica je zadaću ocijenila dvojkom te ostavila bilješku u kojoj je tražila da vidi dječakove roditelje.

Svaki roditelj našao se u situaciji kada ga vlastito dijete osramoti pred drugima. Jedna majka to je doživjela s učiteljicom njezinog sina kada je u domaćoj zadaći otkrio neugodne detalje o njezinom seksualnom životu.

Naime, kako piše The Sun, dječak je imao zadatak napisati tko je njegov osobni heroj i zašto je odabrao baš tu osobu. On je odlučio pisati o svom ocu, ali priča koju je odabrao nije bila primjerena za školu.

Što majke najviše žele dobiti za poklon? Možda ćete se iznenaditi:

1/6

“Moj tata je heroj jer je spasio moju mamu od odlaska na nebo. Moja mama bi bila mrtva da moj tata nije bio tako hrabar. To se dogodilo prošli tjedan. Mogao sam čuti mamu kako vrišti u spavaćoj sobi. ‘O Bože, dolazim, dolazim.’ Bio sam uplašen jer nisam htio da mi mama umre. Otrčao sam u njihovu spavaću sobu. Noge su joj bile u zraku. Bog ju je pokušao povući, ali tata je bio na njoj i držao je. Toliko puta ju je gurnuo dok Bog nije pustio”, napisao je u svojoj zadaći.

Foto: Reddit

Učiteljica je zadaću ocijenila dvojkom te ostavila bilješku u kojoj je tražila da vidi dječakove roditelje. 

Majka je kasnije njegovu domaću zadaću podijelila na Facebooku te napisala “Uvijek provjerite domaću zadaću svog djeteta prije nego što je preda.” Objava je brzo postala viralna te nasmijala druge roditelje i korisnike društvenih mreža.

Ova djevojčica (6) je prva osoba na svijetu koja je prohodala iako nema kvadricepse! 💪👏

Ključne riječi

Komentara 10

AN
Anezka
17:08 19.03.2022.

Ovo je stara fora, a pisala ju je (glupa) odrasla osoba. Uopće nije smiješno

Avatar budala
budala
16:05 19.03.2022.

Clanak prepisan od prije nekoliko godina.

BI
billynik
17:56 19.03.2022.

Reciklirano po zna koji put.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije