Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
CAROLINA HERRERA

Dizajnerica za sobom ostavlja ime vrijedno 1,4 milijarde dolara

18.02.2018.
u 07:30

Poznata dizajnerica nada se da će sada moći provoditi više vremena sa suprugom, dvanaestero unučadi i šestero praunučadi

Nakon 37 godina kraljica elegancije njujorške društvene scene i glamuroznih zabava Manhattana odlazi u mirovinu: 79-godišnja modna dizajnerica Carolina Herrera zadnji puta se publici naklonila na reviji održanoj u Muzeju moderne umjetnosti u New Yorku.

Gromoglasan pljesak

Posljednja revija za jesen 2018. profinjene i uvijek elegantne dizajnerice, rođene u imućnoj obitelji u Venezueli i udate za španjolskog plemića, čije su kreacije nosile prve dame – od Jacqueline Kennedy, Laure Bush, Michelle Obama do Melanije Trump, kao i glumice Renee Zellweger na čak tri dodjele Oscara, popraćena je ovacijama. Iz prvog reda zapljeskali su joj prijatelji, glavna urednica američkog Voguea Anna Wintour, dugogodišnji prijatelj i kolega Calvin Klein. U publici su bili i glumica Katie Holmes, kao i suprug dizajnerice Reinaldo te kćerke Patricia i Carolina Jr. One će nastaviti raditi u modnoj kući Carolina Herrera, vrijednoj milijardu i 400 milijuna dolara. Patricia kao konzultantica za specijalne projekte, Carolina Jr. kao kreativna direktorica za mirise, a prije 11 mjeseci im se pridružio i 31-godišnji Wes Gordon, dizajner koji je od njihove majke preuzeo funkciju kreativnog direktora. I na defileu gospođi Herreri, minimalistički odjevenoj u bijelu bluzu i crne hlace, darovao je veliki buket ruža. Vremešna dizajnerica, koja je prijateljevala s Mickom i Biancom Jagger te Andyjem Warholom počela je kreirati na nagovor prijateljice, tadašnje urednice Voguea Diane Vreeland, a u osmom desetljeću ipak još nije spremna za pravu “penziju”, pa kaže:

- Molim vas nemojte reci da idem u mirovinu. To nije istina. Samo idem naprijed.

Više vremena za obitelj

Herrera će, naime, i dalje biti prisutna u radu vlastite tvrtke, ali kao brend ambasadorica: posjećivat će butike po svijetu i prisustvovati eventima, a ono sto je posebno veseli je da će provoditi više vremena kod kuće sa suprugom, dvanaestero unučadi i šestero praunučadi.

Nadamo se da će i dalje bez dlake na jeziku komentirati modu.

- Moda se dosta promijenila i nekako je sve ružnija. Žene se čudno odijevaju, poput klaunova. Valjda je to zbog stalnog pritiska da moraju ići u korak s trendovima i mijenjati se. Bitna je dosljednost i treba znati što ti pristaje pa tome dodati nešto novo.

Komentara 1

Avatar Ironman0105
Ironman0105
08:25 18.02.2018.

Da....svi znaju za nju.....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije