Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 23
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pobijedili su

Dijagnosticirali im rak prije četiri godine, a sad mama i 8-godišnji sin slave zajednički oporavak

Worcestershire Royal Hospital
09.03.2020.
u 14:26

2016. ovoj obitelji svijet se srušio, i to dva puta. Mama i sin su oboljeli od dvije različite vrste raka, ali nisu se predali. Sada zajedno slave svoju pobjedu.

Vici Rigby dijagnosticiran je četvrti stadij raka debelog crijeva u kolovozu 2016. godine, a svega četiri mjeseca nakon dijagnozu akutne limfoblastične leukemije dobio je njezin sin George (8), prenosi LADBible.com. Četiri godine zajedno su prolazili kroz bolnice, operacije i kemoterapiju, a sada zajedno slave predivne vijesti - izliječeni su.

Foto: Worcestershire Royal Hospital

"Kada mi je prije četiri godine dijagnosticiran rak prvo na što sam pomislila bili su moji dečki. Mislila sam da će se sve završiti loše s obzirom u kojem je stadiju moja bolest bila. Kada je Georgeu postavljena dijagnoza... Taj osjećaj mi je teško opisati riječima.  Nema načina da o tome razmišljate normalno. U jednu ruku ste šokirani, u drugu se već naviknete pričati o tome. Sjećam se da smo pričali kako se sada moramo moliti za dva čuda - da oboje budemo dobro."

"Bez obzira koliko je bilo teško i opasno, uvijek smo nekako znali da će se George oporaviti." Proveo je tri i pol godine u bolnici na liječenju. "Kada smo ga prvi put vodili u bolnicu da vidimo što mu je ja sam se tek oporavljala od svoje operacije. Bilo je perioda kada smo skupa bili u bolnici, a osoblje je bilo fantastično."

Iz bolnice kažu: "Bilo je zadovoljstvo brinuti se za ovu obitelj tri i pol godine. George je bio jako hrabar kroz cijelo liječenje."

Ključne riječi

Komentara 1

GU
Gumbar136
17:29 09.03.2020.

bravo obojici;a posebno malom anđelu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije