Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Drastična disciplina

Devetogodišnji nećak mu je ukrao novčanik pa je pozvao policiju da ga uhite

Shutterstock
02.03.2020.
u 10:13

Svaki roditelj zna da djeca mogu biti nestašna i raditi svakakve spačke, ali sve se riješi razgovorom i disciplinom, no jedan stric nije više mogao gledati kako mu se nećak ponaša te je odlučio poduzeti malo drastičnu mjeru kako bi ga obuzdao.

Nakon što mu je njegov devetogodišnji nećak ukrao novčanik i odbijao priznati svoju krivicu te vratiti ga stricu, on je odlučio pozvati policiju i prijaviti krađu. Iako se ova kazna čini drastična, obitelj je rekla kako već duže vrijeme imaju problema s njim i ovo je bila kap koja je prelila čašu, piše mirror.co.uk.

Pogledajte kako na jednostavan način naučiti djecu pristojnom ponašanju:

Nekoliko trenutaka nakon što im je nećak došao u kuću, primijetili su da im nedostaje novčanik, a kada su ga upitali o tome, rekao je: "Ne možete dokazati da sam ja ukrao ovaj novčanik." Pokušali su ga obuzdati, ali nije htio vratiti novčanik pa su mu prijetili da će zvati policiju. Nakon što prijetnje nisu upalile, stvarno su nazvali policiju.

Nakon nekog vremena došla je policija, a tada je dječak već vratio novčanik te plakao i molio za oprost. Kada su objasnili policiji što se dogodilo i da njegova majka ne želi doći po njega, stavili su mu lisice i zatvorili ga u auto. Njegova majka pojavila se nakon dvadeset minuta vičući i plačući, toliko da je policija zaprijetila da će i nju privesti. Nakon što su priču podijelili na Redditu dobili su podijene reakcije.

Jedan komentar glasio je: "Pozvali ste policiju zato što ste htjeli prestrašiti devetogodišnjaka? To je bilo kukavički, zlobno i potpuno neshvatljivo", dok se drugi složio: "Kako netko može biti toliko zloban da želi da mu se dijete uhiti umjesto da ga nauči kako se ponašati."

Ipak neki su se složili s ovom mjerom. "Ukrala sam žvakaću gumu kada sam imala sedam godina. Moj ujak policajac me uhitio (ja sam mislila da je istina) i nasmrt me prestrašio. Od tada nisam ništa ukrala, ponekad je to stvarno potrebno", kometirala je jedna žena. Jedan muškarac se složio: "Vjerujem da je policiji draže prestrašiti dječaka kada ima devet godina, nego ga privesti za četiri godine kada počini pravi zločin."

Roditeljima za smirenje pomaže kava, a u videu pogledajte koliko kave piju Hrvati:

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije