Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 115
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
intervju

Demi Moore: Nije ugodno svaki dan slušati da si premršava

Demi Moore (1)
Foto: Harper\'s Bazaar
1/3
05.01.2012.
u 13:23

U prvom intervjuu nakon prekida s Ashtonom Kutcherom za Harper's Bazaar Demi je otkrila kako se nosi s naglim gubitkom težine

Ekskluzivno za izdanje Harper's Bazaara koje izlazi u veljači četrdesetdevetogodišnja Demi Moore porazgovarala je s dugogodišnjom prijateljicom Amandom De Cadenet o svom tijelu i izgledu. Uskoro im s prikazivanjem počinje serija The Conversation, u kojoj s poznatim osobama poput Lady Gage i Gwyneth Paltrow govore o životu, strahovima i odnosima.

Sama Demi otkrila je da je sa svojim tijelom često u konfliktu.

– Ponekad ga volim, a ponekad mrzim. Trenuci koji me najviše smetaju su kad osjećam da me izdaje, bilo to u prošlosti kad sam se borila s kilažom i ljutila se što ne smijem jesti ono što bih željela, ili kada ne bih mogla natjerati tijelo da radi ono što sam zamislila".

– Danas prihvaćam svoje tijelo više nego ikad i to ne uključuje samo težinu, već i sve druge stvari koje dolaze sa starenjem. Prihvaćam da sam trenutačno iznimno mršava, toliko da nikad nisam pomislila kako bi mi netko mogao reći "Gle, premršava si i ne izgledaš dobro" – dodala je Demi.

– Mirna sam samo kad prihvatim da mi tijelo nije neprijatelj, kad se odmaknem i zahvalna sam za sve što mi je pružilo. Dopustilo mi je da rodim tri prelijepe kćeri, glumim niz uloga, budem snažna. Ne smijete se gledati u ogledalo i raščlanjivati sve što ne valja.Trebate se pogledati i reći "Hvala ti. Hvala što si izdržalo sve što sam ti priuštila".

Cijeli intervju i slike sa snimanja pogledajte na stranicama Harper's Bazaara.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije