Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
lijepa gesta

Dečko ju je ostavio tjedan dana prije zajedničkog putovanja Europom: Ono što je njezin tata učinio oduševilo je sve

Tik Tok
12.02.2024.
u 13:30

Na putovanju je saznala da njezin bivši već ima i novu djevojku

TikTokerica imena Emma Di Palma otkrila je kako ju je dečko ostavio tjedan dana prije nego što su trebali skupa otići na putovanje Europom. No, Emma je na koncu ipak otišla na putovanje zahvaljujući svom ocu, piše Mirror

Naime, objavila je video na kojem je pokazala kako se tata i kći provode uz koji je napisala: "Tvoj dečko te ostavi sedam dana prije putovanja Europom, pa umjesto njega ide tvoj tata." 

@emmadipalmaa Love you dad🥹🥲🥹💙 #dad #eurotrip #portugal #breakup ♬ sonido original - Jk_jk1100

Na videu, koji je prikupio više od 4 milijuna pregleda otac i kći poziraju zagrljeni i uživaju na terasi uz piće, a nasmijani tata grli i ljubi svoju kćer. No, Emma je na odmoru saznala da njezin bivši već ima novu djevojku, što je i podijelila u novom videu. 

"Kada te ostavi kako bi radio na sebi, a sedam dana kasnije započne vezu s drugom djevojkom", napisala je u videu. Njezin tata još je jednom uskočio u pomoć, a Emma je rekla kako joj pomaže zaliječiti slomljeno srce, te ju tješi. Njezina priča ganula je mnoge, a ljudi su u komentarima pohvalili očevu predivnu gestu, prozvavši ga "najboljim tatom na svijetu".  

VEZANI ČLANCI:

"Ovo je najslađa stvar ikada, tvoj tata je predivan zbog ovoga", napisala je jedna osoba, a mnogi su priznali da ih je tatina gesta rasplakala. Emma je objasnila kako je neočekivano putovanje s njezinim ocem bilo savršeno vrijeme da se zbliže. 

"Vjeruj mi, ove uspomene će ti zauvijek puno značiti", napisala joj je jedna osoba, na što je odgovorila: "Tako je, već sada učim mnogo o njemu."  "Bivši ti je učinio uslugu. Ovo će biti nešto što ćeš zauvijek pamtiti. Tvoj tata će biti uz tebe do svog posljednjeg dana", komentirao je netko drugi, a Emma se složila: "Teško je, ali apsolutno si u pravu."  

Suprug ju je ostavio čim je dobio vizu: ‘Sve nas je prevario!’

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije